Дві столиці об'єднаної Європи: Варшава - Берлін

Дві столиці об'єднаної Європи: Варшава - Берлін

Всі анонси від: Love Travel

Маршрут поїздки: Вінниця - Варшава – Берлін –Вінниця
Дати виїздів: 21.09.2017 та  13.10.2017
1-й день
 - 15.30 – збір групи, 16-00 виїзд Вінниці автобусами євро класу в місто королівських резиденцій, місто музики Шопена, місто, якому властива неповторна і унікальна атмосфера. (790 км.)
 2-й день Приїзд до Варшави. Оглядова екскурсія "Варшава - місто королів" - чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! "Старе Място" - зачаровує кольоровими будиночками з декоративною скульптурою і розписами; суворо-величні костели, на чолі із найголовнішим і найдавнішим - костелом Святого Яна, колона Сигизмунда ІІІ Вази, палац Радзивилів - діюча резиденція президента республіки Польща. Краса... Вся ця краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці - Варшавська Сирена. Вільний час. Переїзд до кордону з Німеччиною. (497 км.) Поселення і ночівля в транзитному готелі.
3-й день Сніданок. Переїзд у столицю Німеччини.(92 км.) Пересування по місту на громадському транспорті. Оглядова екскурсія «Зізнання Берліну» по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де старе і нове, сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, а найкрасивіші і найпотаємніші куточки відкриті для нас. Розкішна будівля Рейхстагу, Берлінський кафедральний собор, Музейний острів, площа Потсдамер Платц, Бранденбурзькі ворота! Кожен, хто приїжджає в Берлін так чи інакше попадає під магічну чарівність цього міста, його живий і невимушений шарм... Вільний час. - Безкоштовний підйом на купол Рейхстагу. (при умові бронюваннядо 20 серпня). Рейхстаг - це велична будівля німецького парламенту, що стало прикладом імперської архітектури. Воно знаходиться в самому центрі Берліна. Побудоване більше 100 років тому тепер воно стало символом нової держави з багатовіковою історією. З оглядового майданчика усередині купола Рейхстагу, куди відвідувачі можуть піднятися з даху-тераси по двох рампам, відкривається захоплююча дух панорама Берліна. - Є можливість відвідати музей Пергамон, де зібрані архітектурні шедеври Страродавнього світу: знатний Пергамський алтарь одно з семи чудес світу, ворота Іштар з Вавілона, ворота Мілетського ринку – і всі ці скарби в оригіналі! (20€). - Відвідання найбільшого в Європі зоопарку, розташованого на 35 га, який налічує 15000 тварин, 1500 видів. (15евро) - Відвідання свята«Окоберфест» у Берліні. На Олександрплац будуть стояти палатки де можна буде покоштувати пиво, або поїхати метро до Zentral Festplatz ам Kurt-Schumacher-Damm де прийняти участь у фестивалі. Виїзд з Берліну о 22.00 (1330 км.)
4-й день Транзит через територію Польщі. Орієнтовне прибуття у Вінницю о 22.00.


У вартість входить:
· проїзд автобусом євро класу по всьому маршруту;
· проживання в готелях 3 *
· курортна такса
· оглядова екскурсія по Варшаві, Берліну;
· харчування – сніданок;
· медичнастраховка;
оформлення візи
Додатково оплачується:
- вхідні квитки в музеї, замки, факультативні екскурсії
Для тих, у кого не має біометричних паспортів:
- Консульський збір - 35 ЄВРО
- Візовий центр - 550 грн.
- Пенсіонери, діти та студенти віком до 21 року – оплата тільки візового центру.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення