«ДЖАЗОВІ СНІДАНКИ». Музичний коворкінг, якого ще не бачила Україна

«ДЖАЗОВІ СНІДАНКИ». Музичний коворкінг, якого ще не бачила Україна

Всі анонси від: Ресторан Mont Blanc

Для всіх, хто любить джаз і бажає пізнати секрети успіху світових зірок!

22-23 вересня з 10.00 до 13.00 у концерт-холі «Моnt Blanc» у рамках міжнародного джазового фестивалю – VINNYTSIA JAZZFEST-2018 вперше пройде музичний коворкінг, якого ще не бачила Україна!

  •  Невимушене спілкування!
  •  Ексклюзивні майстер-класи!
  •  Практичні рецепти успіху від світових джазових зірок!

«ДЖАЗОВІ СНІДАНКИ» - інноваційний формат, який здивує усіх!

Участь – безкоштовна!

Але оскільки кількість місць обмежена, є єдина умова - до 18 вересня обов’язково зареєструватися на сайті проекту http://snidanky.jazz.vn.ua, після чого участь буде підтверджена у листі від організаторів.

Зірковими учасниками «ДЖАЗОВИХ СНІДАНКІВ» у Вінниці стануть:

  • Найкращий джазовий скрипаль сучасності АДАМ БАЛДИХ (Польща)!
  • Віртуозний польський піаніст МІХАЛ МАРТИНЮК, який став зіркою новозеландської сцени!
  • Учасниці австрійського тріо KUSIMANTEN та українська вокалістка ТАМАРА ЛУКАШОВА, яка стала кращою джазовою співачкою Німеччини!
  • ВІТАЛІЙ КОСТЕНКО - унікальний вокаліст та лідер FRANKYJAZZ - кращого українського бенду класики джазового жанру або ж іншими словами «American Songbook»!

Вони скорили світ і поділяться своїм безцінним досвідом з усіма охочими 22-23 вересня у Вінниці!

«ДЖАЗОВІ СНІДАНКИ» - це проект «Джазової не-школи» та креативних музичних коворкінг-зустрічей зі світовими зірками джазу, який за підтримки Українського культурного фонду реалізується в Україні, як альтернативна культурно-освітня платформа.

Як зазначають організатори, проект «ДЖАЗОВІ СНІДАНКИ» буде цікавий всім, хто займається музикою, шукає свій шлях скорення творчих вершин, готовий надихнутися унікальними історіями успіху і не уявляє свого життя без джазу!

– В умовах реформування системи освіти в Україні, зокрема, мистецької, та необхідності впровадження нових форм роботи з молодими музикантами задля формування збалансованого професійного мистецького ринку і виховання нової цільової аудиторії, виникла необхідність впровадження інноваційних форм роботи з молоддю шляхом створення альтернативних культурно - освітніх платформ, - розповідає керівник проекту «Джазові сніданки», заслужений діяч мистецтв України Павло Третьяков. – Проект «ДЖАЗОВІ СНІДАНКИ» - це майданчик, на якому відбуваються зустрічі професійних виконавців джазової музики, викладачів та молоді, яка прагне навчатись джазу, знати джазову музику та має бажання неформального спілкування із зірковими гостями джазових фестивалів з метою обміну професійним досвідом.

Офіційний сайт проекту «ДЖАЗОВІ СНІДАНКИ»: http://snidanky.jazz.vn.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/snidanky.jazz.

Організатор проекту – Інститут культурної політики.

Проект відбувається за підтримки Українського культурного фонду.

Більше про інші події ХХІІ міжнародного джазового фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST-2018 дізнавайтесь тут.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення