Екскурсія до Вінницького планетарію

Екскурсія до Вінницького планетарію

Планетарій – тут зорі стають ближчими, а безмежний Всесвіт відкриває для нас свої таємниці. Це єдине місце у Вінниці, де можна милуватись зоряним небом вдень та за будь-якої погоди.
Доторкнутись до зір допоможе оптико-механічний пристрій – «Планетарій», на честь якого і названа наша будівля.

Планетарій – унікальний заклад, де неймовірне поєднання сферичного фільму та оптичних проекційних систем створює ефект занурення в космос.
Сеанси планетарію – це комплекс науково-популярних та розважально-пізнавальних програм з астрономії та природознавства, які будуть цікавими як для діток, так і для дорослих.

Сферичні фільми демонструються й іноземними мовами (англійською, польською тощо).
Планетарій працює без вихідних з 10:00 до 17:00.
Програма проводиться при наявності БІЛЬШЕ 10 ОСІБ.
У вихідні та святкові дні пропонуємо програми для вільних відвідувачів (наявність групи не обов’язкова) згідно АФІШІ.
Приймаються попередні замовлення від організованих груп на зручний для них час.

Вартість квитка:

► дорослі – 90 грн
► школярі або студенти – 70 грн
► дошкільнята – 50 грн
Купуй квитки тут

📝 Приймаються заявки від груп (більше 10 осіб) на зручний для вас час.
Працюємо з 10 до 17.

☎️ Телефонуйте та дізнайтесь більше: 067 431 0611

УВАГА! У Вінницькому планетарії стартувала нова бонусна космічна програма

Роздивитися макети космічних апаратів, глобусів, телескопу та дізнатися більше про розвиток космонавтики – усе це пропонує своїм відвідувачам Вінницький планетарій.

Така унікальна можливість є у всіх щовівторка о 17:00. Безкоштовна пізнавальна екскурсія триває у фоє Планетарію і доповнює основну програму.

«Під час невеличкої космічної мандрівки наші відвідувачі більше дізнаються про дослідження людьми зоряного неба та зміну їхнього уявлення про Землю й інші планети Сонячної системи, – розповідає провідний лектор Планетарію Ганна Таранушко. – Така екскурсія нікого не залишає байдужими. І малюки, і дорослі залюбки слухають розповіді та з цікавістю розглядають унікальні експонати».

Саме для того, щоб привернути більше уваги й була започаткована нова космічна програма, наголосив директор КП ВМР "Дирекція парків та дозвілля територіальної громади" Олександр Мельник.

«Загалом у Планетарії вдосталь макетів космічних апаратів, моделей планет, супутників, які тривалий час просто експонувались. Тож ми вирішили змінити ситуацію та запровадили мініекскурсійну програму із пізнавальними розповідями лекторів. Надалі будемо продовжувати зміцнювати матеріально-технічну базу Планетарію та поповнювати його експонатами. Наприклад, нині на реконструкції перебуває глобус Марсу. Сподіваємось, незабаром його також зможуть побачити усі охочі», - розповів Олександр Мельник.

Вінницький планетарій працює без вихідних. Тут пропонують сеанси як для малечі, що відбуваються у вигляді анімаційних програм, так і для старшокласників та дорослих. Кожна програма супроводжується мандрівкою зоряним небом. А наприкінці сеанс традиційно завершується спогляданням сходу Сонця над Вінницею – символічною зустріччю нового дня.



Адреса: вул. Хлібна, 1 (Центральний парк культури і відпочинку м.Вінниці)
Телефон: +380 67 431 06 11
Сайт: http://vinplanetarium.com.ua
Facebook: https://www.facebook.com/vinplanetarium/
Telegram: https://t.me/vinplanetarium


      Вам також сподобається:

Коментарі до події (2)
  • Анонім 05 Травня

    Клас! Обовязково піду!!!
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення