Експортний форум VinExport

Експортний форум VinExport

Плануєте розширення чи виведення свого бізнесу, продуктів та послуг на міжнародні ринки? Дізнайтеся більше про можливості експорту для українських товаровиробників на форумі «VinExport»!

Форум організовується Центром Підтримки Бізнесу м. Вінниці, основаним на базі Вінницького Клубу ділових людей за підтримки Європейського Банку Реконструкції та Розвитку в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Дата: 23-24 листопада 2017р.
Місце: Актова зала Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, пам'ятки історії та архітектури XIX століття​, вул. Соборна 87
Вхід: вільний

«VinExport» - це 2 дні корисної інформації, ідей та B2B зустрічей, 150 учасників, потенційних партнерів та інвесторів, 15 експертів у сфері експортної діяльності, представників міжнародних донорських організацій, а також візити на підприємства-експортери Вінницької області.

Основні панельні дискусії:
 • Державні та міжнародні програми підтримки експортерів
 • Успішні кейси компаній-експортерів. Доступні міжнародні ринки для українських товаровиробників
 • Юридичні, логістичні, митні та фінансові компоненти експорту

Детальніше за посиланням: http://vinexport.tilda.ws/
Участь в форумі є безкоштовною для учасників, які заповнять аплікаційну форму та отримають підтвердження від організаторів. У листі-підтвердженні буде надіслано вхідний квиток, який необхідно буде пред'явити на реєстрації в день форуму. Перевага надаватиметься власникам та керівникам підприємств, які планують розширення чи виведення свого бізнесу, продуктів та послуг на міжнародні ринки.

Реєстрація до 21 листопада за посиланням
Деталі за тел. +380975058050, [email protected]
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення