Фантастична драма "Рівні"

Фантастична драма "Рівні"

На екранах прем'єра фантастичної драми "Рівні" з Крістен Стюарт у головній ролі!

Рік: 2015
Країна: США
Режисери: Дрейк Дорімус
Жанр: драма, фантастика
Прем’єра (в Україні): 21.07.2016
Прем’єра (у світі): 05.09.2015
Тривалість: 101 хв
Вікові обмеження (років): 13
В ролях: Крістен Стюарт, Ніколас Холт, Гай Пірс, Бел Паулі, Джекі Уівер, Кейт Лін Шейл, Ребекка Хезлвуд, Скотт Лоуренс, Тобі Хасс, Аврора Періньо

Сюжет: Дія фільму відбувається у майбутньому у місті, яке має назву «Колектив». Жителі цього сучасного міста - це зовсім інше, нове покоління людей. Їх називають «Рівними». Чому рівними, тому що це мирні, спокійні, ввічливі і справедливі люди, і життя в «колективі» для них ідеальне.
У цьому суспільстві не існує ні бідності, ні жадібності, ні насильства, ні емоцій. Але не все так ідеально, як здається на перший погляд. Місту та його жителям загрожує захворювання «SOS» або «Синдром Громадської свідомо», жертви якого піддаються всьому, чого, як вони думали, уникли: депресія, вразливість , страх, любов.
Коли уряд знаходить людину, заражену вірусом «SOS», його відразу ж заберають у Нору, після чого цю людину вже ніхто і ніколи не побачить.
Коли головний герой розуміє, що він теж заражений, він стає вигнанцем. У нього залишається надія на те, що ліки від цієї хвороби все ж таки знайдуться і він шукає порятунку!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення