Fashion семінар «Personal Styling»

Fashion семінар «Personal Styling»

21 жовтня 2017 року відбудеться особливий захід. Зустрічайте, прогресивна європейська та молода Fashion Business Academy LUDI, вперше в місті Вінниця проведе Fashion семінар «Personal Styling».
Кращі майстри своєї справи привідкриють завісу у світ краси і підкажуть вам в який бік рухатися на шляху до свого унікального персонального стилю.
Всього за один день в форматі Fashion семінару, слухачі від відомого дизайнера і стиліста Олени Нейматової дізнаються про останні тенденції в світі моди. Отримають рекомендації щодо того, яку палітру кольорів, які силуети, крій, фасони одягу і принти підходять тій чи іншій людині, в залежності від особливостей фігури і кольоротипу зовнішності. Навчить правильно формувати гардероб і покаже, як поєднувати непоєднуване.
Проведе майстер-клас зі створення гардеробу з одягу вінницьких магазинів.

Професійний візажист Марія Лукацька, яка не раз працювала за лаштунками Ukrainian і Vinnitsia Fashion Weeks, навчить вас основ ідеального макіяжу, розповість, як правильно робити акценти в макіяжі і коригувати недоліки. Ознайомить вас з теорією кольоротипів зовнішності і навчить вибирати саме той колір, який ідеально підходить саме вам. Слухачі дізнаються, як підкреслювати переваги за допомогою макіяжу і створити свій персональний, ні на кого не схожий стиль. А також ознайомить з останніми тенденціями в макіяжі, розповість, як перенести макіяж з подіуму в повсякденне життя і адаптувати модні новинки під себе.

Найвідоміший парфумер України - Євген Лазарчук, вперше у Вінниці, дасть вам можливість потрапити в чарівний світ ароматів. Розповість в чому різниця між сучасною парфумерією та вінтажною, ознайомить з основними принципами побудови парфумів і основними інгредієнтами в сучасній парфумерії. Навчить, як правильно підібрати аромат, щоб підкреслити свій індивідуальний стиль і ознайомить з етикетом в парфумерії.

Персональний тренер, фітнес-експерт, майстер спорту і призер чемпіонату світу з бодібілдингу - В'ячеслав Федоренко, розповість про ази правильного харчування, навчить на прикладах складати індивідуальне меню. Розкаже, які існують міфи з приводу тренувань в тренажерному залі. А також в форматі «питання-відповідь» дасть поради щодо харчування та тренувань.

Організатор – LUDI Fashion Business Academy
Дата – 21 жовтня 2017 року
Місце проведення – конференц-зал ЛЮДИ Fusion Place, Мегамолл 3-й поверх
Реєстрація та квитки на сайті  або за телефоном: +38(067)-760- 23-65
Вартість квитків до 15/10/2017 - 350 грн., з 16/10/2017 – 400 грн.

Лектори: 
Євген Лазарчук - Парфюмер
Найвідоміший український парфумер, засновник парфумерної лабораторії Perfume Lab. Вже понад 16 років він створює іменні, люксові і нішеві аромати. Зараз в його колекції понад сто ароматів. Свого часу він навчався у Львові у знаменитого професіонала Алли Білоусової. Серед українських парфумерів Євген найсміливіший експериментатор в плані незвичайних нот або сировини. Створює парфумерію і інтер'єрні аромати для замовників з України та країн Європи. Євген розробляв запахи міст, а також специфічні аромати з авангардними назвами. Офіційний парфумер Ірини Білик. Уже багато років створює парфуми для відомих українських політиків. Його парфуми постійно виставляються на світових парфумерних виставках.
Створив парфумерну дискотеку з Костянтином Гнатенко. Парфумував Львівський оперний театр і Київський Жовтневий палац. Учасник міжнародного художнього шоу Art Monaco на 12 на французькій Рив'єрі.

Марія Лукацька - Стиліст-Візажист
Марія працює над створенням образів для фотосесій, реклами та журналів. Протягом декількох років працювала візажистом на показах вінницьких дизайнерів: Катерини Лукашик, Світлани Теренчук, Katherine Fox, D.I.O. У 2016 році працювала в команді за лаштунками показів на Ukrainian Fashion Week. Більше 8 років практики у веденні бізнесу в напрямку SPA (релакс-центр «Аквамарин», м. Вінниця). Освіта: Fleurimon Ecole de maquilage (Париж, Франція), авторський курс Світлани Даль Фари по Relooking (напрямок щодо вдосконалення персонального стилю) в Парижі (2016р.) Постійне відвідування майстер-класів таких гуру візажу в Україні, як Слава Чайка, Юлія Джулай, Вікторія Бессараб, Ірина Тесля та інших. Постійне навчання в сфері б'юті. Вважає, що зовнішній вигляд повинен резонувати з внутрішнім світом особистості, тому всерйоз також цікавиться психологією.

Олена Нейматова - Дизайнер, Стиліст
Прогресивний дизайнер жіночого одягу. Основні риси колекцій це жіночність і витонченість, натуральні тканини, сміливе поєднання кольорів і фактур. Працює для брендів FARNEY, InDresser і ще одного Secret brand, ім'я, якого не може розголошувати. Створює колекції з 2013 року, навчалася в Академії стилю і дизайну Андре Тан, випускниця авторського курсу Дар'ї Шаповалової More Dash More Cash в рамках Kyiv Fashion Institute, студентка Fast Fashion Education. Виставляла свої колекції в tradeshow Mersedes- Benz Kiev Fashion Days і проекті Всі Свої Київ , продається в шоу-румах Києва, Одеси та Вінниці.
 

В'ячеслав Федоренко - Фітнес тренер
Персональний тренер, фітнес-експерт і МСУ з бодібілдингу. Бронзовий призер Чемпіонату світу з класичного бодібілдингу серед юніорів 2014 IFBB. Постійно бере участь в міських змаганнях і чемпіонатах України. Проводить індивідуальні тренування і на його рахунку десятки задоволених клієнтів. Експерт по правильному харчуванню.
Програми тренувань:
- Програма повернення в гарну фізичну форму
- Програма тренувань для схуднення
- Програма тренувань для швидкого набору маси
- Програма нарощування м'язової маси
- Бодібілдінг тренування
- Тренування з партнером
- Вправи і тренування з власною вагою тіла
- Програми 15-хвилинних тренувань

Поспішайте забронювати місце на семінарі стилю та краси

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення