Конкурс «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2019»

Конкурс «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2019»

Кінець осені порадує усіх вінничан неймовірою подією – справжнім святом краси, ніжності та грації. Адже 24 листопада  в театрі ім. Садовського відбудеться фінал VII феєричного фестивалю творчості та краси – «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2019»!

Це яскраве шоу, на якому юні вінничанки змагатимуться за почесні титули і корони у трьох вікових групах та гран-прі фестивалю. А переможниці конкурсу як нагороду отримають незабутню подорож до Європи та унікальну можливість представляти наше місто на найбільш почесних та масштабних всеукраїнських і світових конкурсах краси.
Будь-яка дівчинка з дитинства мріє виступати на великій сцені під світлом яскравих софітів, дефілювати у неймовірній сукні та приміряти на себе розкішну корону. Тепер у кожної маленької красуні буде шанс здійснити свою мрію і стати учасницею головного дитячого шоу нашого міста.

До 1 жовтня триває реєстрація на участь у VII-му фестивалі творчості та краси – «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2019».
Організатор заходу – школа «Princess» – запрошує всіх охочих дівчаток віком від 5 до 14 років.
Для реєстрації необхідні:
- копія свідоцтва про народження;
- 2 фотографії (портрет і повний зріст);
- анкета (видається та заповнюється на місці)

Реєстрація учасниць проходить за адресою: вул. Соборна, 8, фотостудія PUDRA (3 поверх, школа Princess).
Фінал VII грандіозного фестивалю творчості та краси «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2019» відбудеться 24 листопада в театрі ім. Садовського. Незабутнє свято дитячої краси, грації, талантів та ніжності стало вже справжньою традицією культурного життя нашого міста і з кожним роком дивує учасників та гостей вечора оригінальною тематикою, яскравим шоу та неймовірними масштабами проведення.

Якщо Ви хочете, щоб Ваша донечка відчула себе справжньою зіркою, проявила себе, продемонструвала усім свої таланти, отримала масу позитивних емоцій та безцінний багаж знань справжньої леді, а також запам’ятала це літо на все життя – долучайтесь до реєстрації!

Носити звання фіналістки фестивалю – висока та відповідальна місія. Протягом трьохтижневої підготовки учасниці отримують незабутній досвід роботи в команді, а також удосконалюють свої професійні навички: вчаться впевнено дефілювати по сцені, тренують пластику тіла та вміння виражати емоції за допомогою міміки та жестів.

Вже стало доброю традицією нагороджувати усіх дівчат ювелірними прикрасами, коронами, м’якими іграшками та спеціальними подарунками від партнерів заходу. Важливо й те, що увесь процес підготовки та день фіналу супроводжуватимуть фотографи та відеографи фестивалю, і кожен учасник матиме змогу зберегти прекрасні моменти своєї участі в конкурсі у вигляді професійних фото та відео. 

Переможниці конкурсу отримають унікальну можливість представляти наше місто на найбільш масштабних всеукраїнських і світових конкурсах краси.

Довідка та деталі за телефонами: 0979777197, 0985500855
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення