Флешмоб по особистому розвитку у Вінниці

Флешмоб по особистому розвитку у Вінниці

Найкрутіший флешмоб по особистому розвитку у Вінниці!
Старт:  08 серпня
По програмі Personal Power ll від неймовірного тренера Тоні Роббінса.

Якщо вас цікавить тема саморозвитку, скоріш за все, ви не раз стикалися з такою ситуацією, в один момент, через якусь подію, книгу, фільм або прикладу якоїсь людини у вас з’являється безліч мотивації та ви вирішуєте що настав час змін і завтра ви за себе обов’язково візьметесь та будете міняти своє життя на краще. Цілком можливо перші декілька днів у вас навіть щось виходило, але через деякий час запал пропадав, і ви просто перегорали так і не домігшись значних результатів.

Не хочу гаяти ваш час тому коротко про головне, Я пропоную вам можливість підняти рівень свого життя і в цьому нам допоможе участь у дуже крутому 30 денному тренінгу по особистому розвитку в колі однодумців, - говорить організатор флешмобу - Вадим Козловський.
Та головне, я надам можливість всім учасникам «флешмобу» отримати курс Тоні Роббінса Personal Power ll (ціна якого офіційно 249$)  БЕЗКОШТОВНО! 

Більше деталей заходу та реєстрація

Про автора курсу:
Ентоні Роббінс - Автор цього курсу. Він повністю відданий своїй справі – вивчення практичних стратегій особистого розвитку. Займаючись цим з 17 років з повним зануренням в тему, він досяг грандіозних успіхів у всіх сферах свого життя. Щасливо одружений, четверо дітей, неймовірно багатий, займається тим, що любить найбільше і допомагає мільйонам людей покращувати своє життя і реалізовувати свій потенціал по-максимуму. Більшість людей, знайомих з Тоні Роббінс, називають його коучем №1, настільки результативні його стратегії. Його клієнти це президенти (Білл Клінтон, Михайло Горбачов), мільярдери (Річард Бренсон), чемпіони світу в спорті та багато інших. 

Його благодійний фонд за 2014 рік нагодував 72 мільйони чоловік.
Журнал Forbes включив Ентоні Роббінса в список 100 найвпливовіших знаменитостей,
Він увійшов в топ «6 Найкращих Ділових Лідерів Світу» і віднесений до «Першою Десятці Видатних Людей Миру» Міжнародною Торговельною Палатою.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення