Форум молодої музики «Барви музики ХХ сторіччя»

Форум молодої музики «Барви музики ХХ сторіччя»

 З 24 по 27 лютого у Вінниці відбудеться форум молодої музики «Барви музики ХХ сторіччя». Весь цикл музичних концертів відбуватиметься під гаслом «Слухай українське!».
Цьогоріч у рамках форуму виступатимуть вінницькі, львівські та франківські віртуози, а муніципальний естрадно-духовий оркестр «ВінБенд» відсвяткує свій день народження під час Форуму.

День перший, 24 лютого.
 -  Духовна музика. Біла Фарба. Початок о 17:00 у галереї «ІнтерШик».

Відкриватиме форум 24 лютого концертна програма хорової музики подільських композиторів ХХ сторіччя та сучасних авторів у виконанні чоловічого хорового ансамблю «Бревіс» Вінницького училища культури і мистецтв ім. М. Леонтовича (художній керівник Ярослав Кушка). Концерт уславленого співочого колективу, що носитиме назву «Від коляди до сьогодення».

- Джаз мого міста. Жовта Фарба. Початок о 18:30 у концертній залі філармонії
Звучатиме джазовий квартет «Art Prestige» у складі Арсена Бучинського (контрабас), Мирослава Пасічняка (саксофон), Романа Микитюка (фортепіано) та Богдана Ткачука (ударні);
-звучатиме авторську музику та сучасний джаз з культурної столиці Прикарпаття.
 - Вінницькі варіації на теми джазових стандартів демонструватимуть співачка та композитор Оксана Славна і джазовий квартет «Експромт» у складі Юрія Кондрицького (клавішні), Олега Прокопчука (гітара), Юрія Гузєєва (контрабас) та Дениса Яцини (ударні).


День другий, 25 лютого.
 - Класичні майстер – класи. Зелена фарба. Початок о 15:30 у ВДМШ №1, вул. Архітектора Артинова, 21
Напередодні третього концерту Форуму відбудуться майстер-класи з ансамблевої гри від соліста камерного ансамблю «Leopolis» Мирослава Драгана (фортепіано). Запрошуємо всі бажаючі молоді вінницькі музиканти.


День третій, 26 лютого.
 -  Від романтизму до сучасності. Червона фарба. Початок о 18:30 у Віницькій обласній філармонії.

Тут виступатиме Львівський камерний ансамбль «Leopolis» з концертною програмою «Від романтизму до сучасності». Зіркові солісти Мирослав Драган (фортепіано), Марко Комонько (скрипка) та Ярослав Мигаль (віолончель) познайомлять вінничан з музикою різних часів, звучатимуть твори авторства Шопена, Скорика та багатьох інших композиторів. 


День четвертий, 27 лютого.
 - Золото джазових стандартів. Початок о 18:30 у Вінницькій обласній філармонії. 

Це день закриття форму. Запланована велика та святкова концертна програма з виступом естрадно-духового оркестру «ВінБенд» (художній керівник заслужений артист України Валерій Новосад).
Музична програма носитиме назву «День народження у колі друзів».
На сцену з оркестром виходитимуть лауреати Всеукраїнських та міжнародних конкурсів Еліна Мбані, Ольга Мельник, Олена Гернега, Настя Коберська, Самір Відрашко, Валерій Батирєв, та інші.

Приходьте слухати різнобарвну музику у виконанні українських музичних талантів!
Довідки за телефоном: 66 -06 91

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення