Форум Української молоді  діаспори «Вінниця 2016»

Форум Української молоді діаспори «Вінниця 2016»

З ініціативи Свiтoвого Конґресу Украïнських Молoдiжних Органiзацiй з 22-27 серпня 2016  у Вінниці, відбудеться Форум Української молоді діаспори «Вінниця 2016» (ФУМД).
До участі у Форумі запрошуються представники української молоді з різних країн світу та України.

22-23 серпня 2016 р. запланована офіційна частина програми, Річні збори Світового Конґресу Українських Молодіжних Організацій. 
Офіційне відкриття відбудеться 22 серпня у Вінницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім.М.Садовського за участю представників свiтoвoгo українства, діаспорних організацій, державних структур України, євродепутатів, українських політиків, громадських i культурних дiячiв з України, а також мoлoдi дiаспoри та Украïни.

23 серпня буде проведена робота по панельних дискусіях та тематичних сесiях. 
Неофіційна частина форуму складатиметься з різноманітних тренінгів, майстер-класів та неформальних зустрічей для молоді діаспори віку 18-30 років у період з 24-27 серпня 2016 року, де буде можливість навчитись використовувати новітні технології, тренди, використання власних ресурсів, комунікації, та багато чого що пригодиться для розвитку молодих лідерів. 

У рамках програми ФУМД також планується різноманітна культурна програма – «Дiаспора Фест», а 27 серпня – завершальний концерт за участю сучасних митців та гуртів з України та діаспори. 
Всіх зацікавлених щиро запрошуємо до співпраці!

Реєстрація для учасників закордоном відкрита.
За додатковою інформацією звертайтеся на електронну адресу: [email protected]
Сторінка заходу в соцмережах та сайт 

Детальна програма Форуму молоді Діаспори:





 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення