Гурт «Тартак» з концертом у Вінниці

Гурт «Тартак» з концертом у Вінниці

Всі анонси від: Royal Pub

Royal Pub запрошує на концерт відомого українського гурту «Тартак».

Сьогодні гурт «Тартак» не потребує особливого представлення. У гурту єж багато шанувальників у різних куточках України та світу.
Музичний стиль гурту – це різноманітні варіації репу та року, поєднаних між собою. А композиції мають всю палітру настроїв від танцювальної божевільної форми протесту до ніжнішої лірики.
Лідер гурту – Сашко Положинський.

«Тартак» – один з гуртів які проводять чимало концертів в підтримку АТО.

«Ми виходимо на сцену в цей нелегкий час, тому що тільки на сцені артист по-справжньому живе. У мене є вагомі причини, щоб бути у визначений час на сцені, сподіваюсь, у когось знайдуться причини й бути в той самий час біля неї також. Концерти, коли в моїй країні гинуть і калічаться люди, коли руйнуються міста і знищуються комунікації, не приносять мені великої радості. Але якщо в мене не буде концертів, або якщо на мої концерти не ходитимуть люди, то від цього точно нікому краще не стане. Мусимо жити», - розмірковує Сашко.
Він додає: «Я пишаюся кожним захисником України на лінії вогню, салютую їм усім своїм серцем, своєю безмежною вдячністю та величезною повагою, і я хочу, щоб хоча б десь так до них ставилися всі мої співгромадяни. Навряд чи мені вистачило б мужності помінятися зараз місцями з котримсь із хлопців з передової. Але я намагаюся хоч у тилу робити щось можливе, щоб їм там було хоч трохи легше. Чого і всім бажаю!»

Вартість вхідного квитка – 150 грн.
Початок о 21:00

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення