Гурт «Троє Зілля» з концертом у Вінниці

Гурт «Троє Зілля» з концертом у Вінниці

Львівський гурт «Троє Зілля» завітає до вінниці та подарує всім вінничанам справжній інтерактивний арт-фольк за допомогою бандури, клавіш, дарбуки, джембе та різних маленьких інструментів.
Гурт «Троє Зілля» - це український колектив, який виконує етнічні мотиви, джазові гармонії та різнобарвні ритми народів світу, намагаючись зберегти українську атентичність.
Учасники тріо: Анастасія Войтюк, Ірина Лобанок, Станіслав Кирилов.
Учасники гурту проводять музичні тренінги для дітей та дорослих, знайомлячи всіх бажаючих з основами ритму, щоб створити спільну інтуїтивну імпровізаційну (без нот) музику. На концертах гурт грає та спілкується з публікою: «Кожен охочий неодмінно стане частиною нашого виступу. Ми любимо гратися та спілкуватись з аудиторією - перші 10 охочих дістануть від нас на період концерту невеличкі інструменти і ми виконаємо разом одну з пісень. Ми любимо міняти правила гри. Звичайний концерт - це не для нас!» - говорять музиканти про власну манеру виступів.
Тому кожен бажаючий може долучитися до створення музики та чудового настрою.

Тож приносьте з собою музичні інструменти (шейкери, дитячі ксилофони, трикутники - будь-що, що видає звуки) і приєднуйтесь до веселого музикування з «Троє Зілля»!
Початок концерту о 18.30.
Вартість квитків від 40 до 60 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення