Ірина Білик 4 квітня у Вінниці!

Ірина Білик 4 квітня у Вінниці!

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Поп-діва України - найкраща, розкішна, улюблена Ірина Білик - приготувала нову концертну програму, яку 4 квітня о 19.00 у Будинку офіцерів презентує у Вінниці!

Живий звук! Яскраве шоу! Всі улюблені пісні! Нові хіти!

Сюрпризів на вінницькому концерті буде дуже багато!

Квитки вже у продажу! Купуйте прямо зараз в один клік на сайті http://bilet.vn.ua/, запитуйте у касах Вінницького театру Садовського і Будинку офіцерів, замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефоном: (0432)57-55-55.

Всього кілька місяців тому Ірина Білик вдруге стала мамою. Завдяки цій щасливій події співачка ніби розцвіла - стала ще красивішою і стрункішою, а головне - має стільки сил, енергії та натхнення, якими якнайшвидше хоче поділитися зі своїми шанувальниками.

Напередодні Дня закоханих Ірина Білик презентувала свій новий хіт «Я все равно его люблю», у 2015 році - яскраві кліпи «Кричи», «Туфли» і «Дед Мороз», а зараз активно працює над новим альбомом, яким от-от порадує всіх нас.

Одними з найперших музичні прем’єри Ірини Білик почують вінничани та гості міста на концерті 4 квітня у Будинку офіцерів. Як завжди, будуть яскраві образи, найкращі пісні про кохання і щире спілкування протягом всього концерту!

Ірина Білик давно завоювала музичний Олімп України і вже більше 25 років утримує звання співачки № 1! Кожна її пісня – стовідсотковий хіт, кожний новий кліп — це маленьке життя, кожний концерт — аншлаг!

Преса порівнює її з Мадонною і стежить за кожним кроком. Її концерт – це справжня подія. Епатажні вбрання, живий звук і неймовірна енергетика – от складові розкішного шоу неперевершеної Ірини Білик - народної артистки України, яка співає мовою кохання, яку просто неможливо не любити!

4 квітня найталановитіша, найзагадковіша і найуспішніша Ірина Білик з великим сольним концертом у Вінниці! Не пропустіть!

Організатор концерту: компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». 
Пригощає ресторан «Тифліс».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення