Ірина Федишин у Вінниці з концертом

Концерт Ірина Федишин. «Україна колядує» в Вінниці відбудеться 19 січня о 19:00 в театрі ім. М. Садовського

 Її концерти це мега шоу. Краса і талант, запальні пісні і неповторний український народний мелос, вражаючі танцювальні постановки і розкішні костюми - раз побувавши на концерті Ірини Федишин, ви назавжди станете її відданими шанувальниками!

На вінницькому концерті протягом двох годин для вас звучатимуть всі найкращі пісні:  Білі троянди, Долоньки, Гітара, Життям заплачу, Ти тільки мій, Лише у нас на Україні, При долині кущ калини та багато-багато інших, адже репертуар Ірини Федишин - дійсно величезний, як за обсягом, так і за розмаїттям. 


Співачка вже 12 років поспіль дарує на своїх концертах неповторну  різдвяну казку. Над шоу працює велика кількість людей. Масштабне технічне забезпечення, світлове шоу, цікаві декорації, яскраві шоу-номери, а найголовніше неймовірна різдвяна атмосфера, яка переплетена українськими традиціями святкування Різдва. Ірина готує народні та авторські колядки у сучасній обробці, прем’єри, а також улюблені всіма хіти. 

Квитки на вінницький концерт Ірини Федишин вже у продажу!
Вартість - 350-850 гривень. 

Чарівна співачка зі Львова Ірина Федишин майстерно поєднує сучасну динамічну поп-музику і традиції українського народу, на концертах разом зі своїм найкращим шоу-балетом влаштовує незабутнє шоу, та все ж головною у її творчості залишається неймовірна душевність і щирість.

У кожній пісні, яку виконує Ірина Федишин, є душа і невимовна ніжність, якої так не вистачає людям у сучасному шаленому світі. Своєю щирістю співачка стрімко завойовує серця українських і навіть європейських глядачів. Її пісні активно ротуються на всіх радіостанціях, а на концертах - завжди повні зали.

У 2015 році саме запальна пісня Ірини Федишин «Серця стук» за результатами смс-голосування і оцінювання директорами найкращих радіостанцій України здобула перемогу конкурсу «Український формат».

Разом зі своєю прекрасною командою Ірина Федишин ретельно продумує кожен свій виступ, щоб подарувати прихильникам найкращі враження і чудовий настрій. Тому кожен її концерт перетворюється на феєричне свято - яскраве шоу з колоритними костюмами, неординарною сценографією, цікавими танцями, видовищними постановками номерів, лазерним і світловим шоу і перш за все - чудовим виконанням унікальних душевних пісень.

Головне Різдвяне шоу країни занурить вас в атмосферу дивного зимового свята і подарує неймовірно високе і натхненне настрій. Адже Різдво - це абсолютно особлива пора, коли світ приходить на землю, а радість і спокій огортають усіх нас. Давайте зустрінемо і проведемо цей час разом з гарною піснею і в теплому колі друзів.
Різдяній концерт з Іриною Федишин дарує щем в душі і радість в серце.


Дата концерту у Вінниці: 19 січня
Місце: Вінницький музично-драматичний театр ім. М. Садовського

Коментарі до події (13)
  • Питик Александр 17 Травня

    Хороша якісна українська музика!

    )
  • Наталья Грицун 17 Травня

    Потрібно підтримувати вітчизняних виконавців!
  • Бондарчук Наташенька 17 Травня

    Хочу піти на концерт))
  • Слава Україні 17 Травня

    Гарна співачка. Хочу піти на концерт
Отримуйте
регулярні оновлення