It English Speaking Club #13

It English Speaking Club #13

Шукаєш цікавий розмовний клуб англійської у Вінниці? Хочеш приєднатися до прогресивної молоді зі сфери IT? Тоді запрошуємо до динамічного обговорення оригінальних тем щовівторка о 19:00 у iHUB Вінниця (вул. Пушкіна 11) о 19:00! Інвестуй у своє майбутнє із IT English Speaking Club!

Ви захоплюєтеся фільмами, де якийсь good guy намагається будь-що врятувати світ? Уявляєте під час перегляду себе на його місці? Переконайтеся, що дійсно це у ваших силах! 

Отже, на наступній зустрічі нашого розмовного клубу не обіцяємо екшену зі спецефектами, але подискутуємо про те, як сфера IT допомагає врятувати світ, розповімо що ви можете в домашніх умовах робити, аби зробити світ a better place to live. 

Крім того, з'ясуємо, що спільного між ООН, молоддю, інноваціями та Цілями сталого розвитку! Приєднуйтеся, будемо складати план порятунку світу вже в наступний вівторок!

Участь у заході платна, і коштує символічну ціну в 50 грн., для резидентів IHUB – безкоштовно. Для участі у зустрічі необхідно зареєструватися за посиланням http://itenglishclub13.2event.com/

Усім учасникам надсилатимуться додаткові матеріали на підставі попередньо обговорених тем.

Для повноцінної участі в обговоренні бажаний рівень знань англійської - intermediate.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення