Ivan Navi з концертом у Вінниці

Ivan Navi з концертом у Вінниці

Всі анонси від: Ресторан Mont Blanc

Сольний концерт Ivan NAVI в рамках туру «Пишу тобі листа» у Вінниці відбудеться 27 жовтня у ресторані Mont Blanc

Презентація нового альбому.

Ivan NAVI - український поп-артист, багаторазовий номінант українських музичних премій. Практично всі його пісні ставали радіохітами, а в 2019 та 2020 роках саме його музика найчастіше звучала на радіостанціях серед українських та закордонних виконавців. Його називають українським Джастіном Тімберлейком.

27 жовтня Ivan NAVI вирушає в тур, в рамках якого презентує ліричний та по-особливому інтимний для нього альбом «Пишу тобі листа», одноіменний сингл з якого за літо став улюбленим для сотні тисяч українців. Ви першими почуєте пісні з нового альбому і, звичайно ж, добре знані вам хіти: «Такі молоді», «Тимчасовий релакс», «Це вона (Зірка)», «Холодна ніч», «Коли нема тебе» та інші.

Також в рамках цього туру запрошую вас долучитись до крутої та потрібної зараз справи - допоможемо нашим Героям із ЗСУ отримати найнеобхідніше, щоб швидше викурити з України російську нечисть, яка зазіхнула на нашу Незалежність. Донатьте на ЗСУ, слухайте українську музику та приходьте на концерти українських артистів.

Коли: Концерт у Вінниці запланований на 27 жовтня
Де: Mont Blanc
Квитки: 300 - 600 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення