Jamala у Вінниці! Всеукраїнський тур «Шлях додому»

Jamala у Вінниці! Всеукраїнський тур «Шлях додому»

На жаль, з технічних причин частину концертів туру «Шлях Додому» перенесено на весну 2016-го.
Оскільки можлива зміна місць (залів) проведення концертів в майбутньому, то придбані квитки будуть недійсними. Вартість раніше куплених квитків повертається у повному обсязі, без жодних вирахувань.
Здати квитки можна в касі, де були придбані квитки.

Цієї осені Джамала проведе довгоочікуване турне по найбільших містах України. Тур стартує 29 жовтня виступом у
Вінниці і охопить чотирнадцять міст.

Концертна програма має назву «Шлях додому». Саме так названа однойменною композицією співачки, яка розпочинає новий альбом, реліз якого запланований на середину осені.
Крім нових пісень на концертах прозвучать і найбільш популярні та улюблені публікою композиції з міні-альбому «Дякую», а також платівок "All or Nothing" і "For Every Heart".

Минулого року Джамала відіграла в Києві свій найбільший клубний концерт, на який безкоштовно запросила понад 1500 переселенців з Криму, а також Донецької та Луганської областей.

Більшу частину весни і літні місяці співачка працювала над своїм четвертим альбомом «Подих». На відміну від попередніх релізів, більшість композицій в альбомі прозвучать українською. Крім цього Джамала звернулася до творчого спадщину великих поетес – до альбому «Подих» увійдуть пісні, написані на вірші Ліни Костенко та Марини Цвєтаєвої. На даний момент оприлюднені три сингли з нового альбому. Релізи вийшли на лейблі Enjoy Records, який видає таких артистів, як ONUKA, The Maneken, Bahroma, Peter and the Wolves і Pianoбой.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення