JAZZ by Benito Gonzalez Trio (NY, USA)

24 квітня - BENITO GONZALEZ TRIO з Нью-Йорку (США), вперше в Україні.
До Міжнародного Дня Джазу, Вінницький молодіжний центр "Квадрат" дає змогу насолодитись справжньою музичною енергетикою, від сучасних джазових майстрів
Тріо відомого піаніста Беніто Гонсалеса, до складу тріо, окрім лідера, входять відомий американський контрабасист Essiet Okon Essiet і молодий італійський барабанщик Alessandro D'Anna. В рамках світового туру на підтримку щойно записаного альбому-триб’юту “Passion Reverence Transcendence”. Це пристрасна та зосереджена присвята одному з найвидатніших піаністів в історії джазу – Маккою Тайнеру.
Беніто Гонсалес двічі номінований на Греммі за багаторічну співпрацю та спільні записи із легендою джазової сцени Кенні Гарретом, за словами видання JazzTimes, є «одним із найкращих нових джазових піаністів».


Беніто Гонсалес визнаний багатообіцяючим піаністом і композитором завдяки успішному дебютному альбому «Start Point» (Крісчен МакБрайд, Антоніо Санчес, Рене Маклін, Рон Блейк) і першої премії на головному американському конкурсі джазових піаністів (Great American Jazz Piano Competition, 2005).
Свіжий альбом Тріо Беніто Гонсалеса “Passion Reverence Transcendence”, на думку американських критиків, - це аж ніяк не черговий триб’ют одному з видатних музикантів. Тріо глибоко переосмислює музику Тайнера, залишаючи його на першому плані та водночас «оселяючись» поруч із ним на тій особливій території сучасних джазових майстрів.

Вхід вільний за реєстрацією:
https://forms.gle/7txb44d1BR3xJT6m6
Початок о 2O:OO.
Реєстрація на захід -
обов'язкова!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення