Караоке-шоу «Зірка на ялинці»

Караоке-шоу «Зірка на ялинці»

Цьогоріч біля Головної ялинки у Вінниці, що у Центральному міському парку, на відвідувачів чекає ще одна крута розвага - Караоке "Зірка на ялинці".
Цей захід у Вінниці відбуватиметься вперше, але концепція його не надто відрізняється від концепції відомого усім телевізійного шоу «Караоке на Майдані». Співай краще за інших та отримуй супер-приз!

Протягом святкових новорічно-різдвяних днів біля ялинки будуть проходити відбіркові тури:
 - 30 грудня 2017 року - перший відбірковий тур 
 - 4 січня 2018 року - другий відбірковий тур 
Початок відбіркових турів: 19:00

З двох відбіркових турів будуть визначені 6 фіналістів, які співатимуть у Гала-концерті, що відбудеться в день закриття Головної ялинки міста – фіналісти конкурсу матимуть змогу заспівати на одній сцені із Ольгою Цибульською та гуртом «Gipsy Voice» і позмагаються за головний приз – планшет!

На всіх учасників шоу «Зірка на ялинці» чекає чимало сюрпризів, а головне – кожен караоке-співак матиме змогу зібрані власним талантом під час відбіркових турів кошти передати у у Благодійний фонд «Подільська громада» на подарунки для дітей позбавлених батьківського піклування та дітей сиріт.

Отож, стань «караоке-зіркою» Вінницької ялинки! Учасником може стати кожен бажаючий! Вікових обмежень немає, а цінні призи вже чекають на своїх володарів!
Завітайте у суботу 30 грудня або ж у четвер 4 січня до головної ялинки міста та отримайте шанс виступати у фіналі шоу, 14 січня, на урочистому закритті великої Вінницької ялинки.
Заспівай і стань «зіркою» Вінниці!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення