Кінбурнська коса!

Кінбурнська коса!

Кінбурнська коса - це незабутнє місце стає все більш популярним серед поціновувачів неперевершеної природи. Тільки тут поєднання незайманої природи степу та безлюдні кілометрові пляжі із прозорою водою та білосніжним піском створюють незабутні емоції від морського відпочинку яким він повинен бути. Кінбурн допомагає відчути себе частиною природи, оздоровитись душею і тілом та набратись енергії для чудового початку літа! А у всьому цьому нам допоможе справжній йога-тренер, який проведе безкоштовні заняття з йоги посеред незайманої природи. 

План подорожі на Кінбурську косу!

Четвер 9 червня

23.00 Виїзд від платформи центрального. автовокзалу м. Вінниця.

П’ятниця 10 червня

8.00 Прибуття на пристань у  Очакові де ми перевантажуємось на катер, та вирушаємо у мандрівку до незвіданої Кінбурнської коси. Вартість мандрівки 100 грн в обидва боки.

9.30 Прибуття на Кінбурн. Розміщення в номерах. Сніданок.

Після чого вільний час під час якого всі відпочиваємо від дороги, купаємось, засмагаємо, ловимо мідії, рибалимо та просто насолоджуємось морським відпочинком.  Візьмемо з собою м’ячі та волейбольну сітку. Можна буде влаштувати міні чемпіонат по волейболу або футболу. Цікаві ідеї як наповнити наш час на пляжі вітаються! Можливо хтось захоче нам зіграти ввечері чи ще щось таке)

Кінбурнська коса є місцем, де порівняно мало відпочиваючих, тому пляжна інфраструктура в зародковому стані. Тому, беремо усі з собою на чому будете лежати, ОБОВ’ЯЗКОВО пляжні зонти, крем від засмаги, засоби від комарів, воду та бутерброди.

Субота 11 червня

З ранку і до ночі) Насолоджуємось чистим та малолюдним морським побережжям. Граємо в ігри та просто відпочиваємо.

В цей день збираємось на екскурсію по найцікавішим місцям Коси:

9.30 Збираємось біля бази та завантажуємось у позашляхові вантажні автомобілі ЗІЛ.

Під час екскурсії ми відвідаємо: зоопарк з ручними дикими тваринами і зміями, екологічну стежку(знайомимось із флорою Коси), Ягоцьку затоку з його унікальною фауною, реліктовий тисячолітній Саговський ліс, солоні та прісні озера, та багато всього цікавого в супроводі екскурсовода! Вартість екскурсії 150 грн при кількості від 20 чоловік.

15.30 Повернення з екскурсії, обід. Вільний час до вечора.

Неділя 12 червня

17.30 Збір біля готелю, завантаження на зворотню мандрівку до автобуса. Номери залишаються за нами аж до самого вечора, тому проблем із переодяганням і душем не буде.

19.30 Пересідаємо до автобуса та вирушаємо додому.

Повернення додому до 4:00 в понеділок 13 червня, все залежить від нашої оперативності і стану доріг.

Отож, поїхали!

Друзі! Зверніть увагу, що всі наші номери залишаються за нами увесь час відпочинку, ми заїжджаємо зранку першого дня та виїжджаємо ввечері останнього! Ніяких переносів сумок, черг в душ та такого іншого.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення