Коблево - закриваємо сезон!

Коблево - закриваємо сезон!

Всі анонси від: Бомба-Тур

ЗАКРИВАЄМО ПЛЯЖНИЙ СЕЗОН РАЗОМ

Запрошуємо провести літо незабутньою поїздкою в один із найпопулярніших курортів півдня України - Коблеве!

Особливістю курорту являється гармонійне поєднання ласкавого сонця, моря, аромату степових трав та наявність багаторічного соснового бору. В Коблево одна із найрозвинутіших інфраструктур розваг і відпочинку на всьому північнопричорноморському узбережжі.
Пісчаний пляж, в міру пологе дно, водні гірки, прогулянки на яхтах, катерах та катамаранах, водні скутери, дитячі атракціони, луна-парк, дельфінарій, кафе і бари, молодіжні дискотеки, базари з фруктами та напоями - це все про Коблеве! А також нас чекатиме дегустація на винзаводі "Коблево".

Для відпочинку ми обрали готель Arina http://r777.com.ua , на території якого розташовані два корпуси (один з номерами клас півлюкс: в номері ліжка, санвузол, кондиціонер, телевізор, стіл, стільці, шафа; інший з номерами економ класу: в номері: ліжка, стіл, шафа, санвузли знаходяться на поверсі), басейн для дорослих, басейн для дітей, джакузі, кафе-бар, паркінг.

Головною ізюминкою курорту є найбільший аквапарк півдня України. Аквапарк Коблево - це місце, де ви забудете про повсякденні турботи і поринете в світ незабутніх емоцій та вражень!  Площа аквапарку 4 гектари, де розкинулись басейни, лаунж зони та 20 водних атракціонів на будь-який смак та рівень викиду адреналіну. 

Вартість туру вказана за одну особу і включає:
-  проїзд комфортабельним автобусом по маршруту    
- проживання на базі відпочинку Arina http://r777.com.ua/      
- страхування  Все вищепереліщене за умови проживання в номері класу півлюкс - 1400 грн 

Адреса: Вінниця,  вул. Театральна, 22, оф. 1  [email protected], тел. : 096-740-67-47, 063-274-69-82 , (0432) 69-50-02

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення