Комедія "Лікар мимоволі" Мольєр

Комедія "Лікар мимоволі" Мольєр

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Скоро у Вінницькому музично-драматичному театрі ім. Садовського прем'єра відомої комедії за п'єсою Жана Батіста Мольєра "Лікар мимоволі".

Комедія "Лікар мимоволі" - це блискуча комедійна історія, яка демонструє улюблену тему Жана Батіста Мольєра про лікарів - шарлатанів і невігласів. Головний герой вистави - Сганарель. Він потрапляє у курйозну історію: його дивним чином приймають за відомого лікаря, який, за чутками, "творить дива". Сганарель успішно справляється зі своїм новим званням. Герої вистави постійно апелюють до публіки. 
Це історія про те, як людину змушують бути не тією, якою вона є насправді, водночас смішна та повчальна. Та й як не сміятися, якщо лікар нічого іншого не вміє робити, лише ставити клістирчик, а його вважають світилом науки!
Під час вистави на вас чекає море позитивних вражень та несподіваних курйозів.

У головній ролі: Григорій Сиротюк
Режисер-постановник: Роман Хегай-Семенов
Художник-постановник: Віктор Мельник


Спочатку комедія "Лікар мимоволі" була дипломною роботою актора Романа Хегая-Семенова. Для вистави виготовили цікаві декорації, підібрали костюми серед тих, які вже не використовуються. Режисеру потрібно було зняти на камеру виставу, щоб захистити диплом, і він запросив керівництво та акторів подивитися. Під час перегляду головна режисерка театру Таїса Славінська запропонувала, щоб комедія увійшла до репертуару.

Тож на нас чекає грандіозна вистава! Не пропістуть!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення