Конкурс краси - «Місіс Вінниця 2020»

Конкурс краси - «Місіс Вінниця 2020»

У Вінниці вдруге стартує Найжіночніший проект міста: набір учасниць відкрито!
 
Набір учасниць Найжіночнішого проекту «Місіс Вінниця та місіс Поділля» стартував! Він триватиме до 1 березня включно.

Проєкт абсолютно унікальний. Йому всього два роки, а він уже зарекомендував себе, як той, що спонукає сучасне жіноцтво до внутрішніх позитивних трансформацій та реалізації важливих соціальних ідей.

Це не просто класичні змагання вродливих пані. Його ідея — у розкритті доброї місії, котра властива кожній українській жінці. Саме тому організатори удосконалили формат і тепер, щоб взяти участь, не обов’язково бути заміжньою, мати дітей, успішний бізнес чи будь-який досвід доброчинної діяльності. Достатньо щирого бажання! 
 
Учасницями можуть стати вінничанки та жительки області віком від 25 до 50 років, котрі хотіли б краще пізнати себе і відчувають готовність втілити суспільно значиму ініціативу. Не важливо, наскільки масштабною вона буде. Головне, щоб створена з душею.

Організатори проекту гарантують всебічну підтримку учасниць, починаючи від професійного консультування і допомоги у втіленні ідей, завершуючи підбором образів та забезпеченням усім необхідним для сценічних виходів.

До того ж, цілих два місяці триватиме яскравий та захопливий період підготовки. Кожна пані пройде серію майстер-класів авторської програми Лілії Поліщук «Виходь за рамки», а це — дефіле, ресторанний етикет, ораторське мистецтво, жіночі йогічні практики, робота зі стилістами, психологами, сексологами, хореографами. 

 
Фінал проекту відбудеться 23 травня у Вінницькому музично-драматичному театрі імені М. Садовського. Він, безперечно, стане однією з найяскравіших подій сезону, адже збере в одній залі відомих особистостей України, зірок шоу-бізнесу, кіно і спорту, діячів громадського життя. Під час гала-концерту на глядачів та команду учасниць чекає море феєричних сюрпризів, які поки що тримаються в секреті. 
 

Учасниці матимуть кілька дефіле та презентуватимуть своє внутрішнє «я». 
«У нас розкішний призовий фонд Є зокрема круїзна подорож, ювелірні прикраси та багато інших цінних нагород, — анонсує подію засновниця проекту Лілія Поліщук. — Дві головні переможниці представлятимуть Вінницю на Всеукраїнському рівні».


Цьогоріч оргкомітет вирішив заохотити вінничанок з активною життєвою позицією, які не мають фінансової можливості для реалізації своєї місії. Ті, кому вдасться найбільше здивувати і вразити, зможуть отримати шанс долучитися до проекту на безкоштовній основі.
 
Щоб подати заявку на участь, достатньо перейти за посиланням та заповнити заявку
 

Зробіть це якнайшвидше, адже кількість місць лімітована!
Подаруйте собі шанс розправити крила і побачити нові обрії! Цей проект — насправді про Вас!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення