Конкурс малюнків до Дня Святого Миколая. Учасникам - подарунки

Конкурс малюнків до Дня Святого Миколая. Учасникам - подарунки

Цьогоріч кожне свято ми сприймаємо та розуміємо по-особливому. Безперечно, один з найбільш дивовижних та чудесних днів у році - то 19 грудня.

Звісно, і дорослі, і малі завжди сподіваються на диво, яке для них створить Святий Миколай. Зараз в українців особливі бажання і мрії. Та попри труднощі багато з нас не забувають про свої хобі. 

Тож настав час і нам створити щось для Святого. Тому запрошуємо усіх доєднатись до конкурсу і якомога креативніше показати, що для вас значить День Святого Миколая. Це може бути: пісня у виконанні дитини, фото у вишивці, малюнок, лист, музична композиція, декламування поезії і т.д. 

Всі учасники конкурсу отримують білети на
Виставку вухастих та пухнастих "Братик-Кролик". Отримати можна відразу після завантаження фото/відео у конкурсі. 

Трійка учасників, що наберуть найбільшу кількість вподобань отримають
Гарнітура Apple EarPods with Lightning Connector (MMTN2) Original від парнера конкурсу  iPeople.in.ua - магазин продукції Apple в Україні

Як взяти участь:
Для того, щоб завантажити фотографію/відео, треба натиснути синю кнопку "Взяти участь". Далі відкриється форма, за допомогою якої можна завантажити фотографію/відео та свої дані.

Звертаємо увагу: ваше фото/відео потрапляє на конкурс не одразу, а після модерації (перевірки відповідності змісту фото до конкурсу) адміністратором сайту.

Стартуємо 29 листопада. З цього дня приймаються фото/відео на конкурс.
Завантажити їх можна до 15 грудня 2022 року.
Голосування розпочнеться 5 грудня і триватиме до 24:00 18 грудня 2022 року.

Як проголосувати:
Щоб проголосувати за фотографію, яка сподобалося найбільше, необхідно обрати свого фаворита та натиснути на кнопку «Проголосувати». Автори фото, які наберуть найбільшу кількість голосів, отримають подарунки від партнера конкурсу:

Детально про правила участі у фотоконкурсі читайте тут 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення