Конкурс «Місіс мама-2021». Конкурс для багатодітних мам

Конкурс «Місіс мама-2021». Конкурс для багатодітних мам

Благодійний конкурс «Місіс мама 2021». Це – конкурс для багатодітних мам. 

Його мета – звернути увагу на проблеми та велич багатодітного материнства, а також показати, що такі матусі не тільки домогосподарки, а й амбітні, ділові, творчі Жінки-Королеви. Конкурс відбудеться 28 травня у готельному комплексі "Сказка"!

Участь беруть 12 багатодітних мам віком від 30 до 50 років з Вінницької області, Чернівців та Хмельниччини. У них різні долі та напрямки діяльності! Але всі вони присвятили своє життя достойному вихованню малюків, розвитку творчої особистості.
Благодійний конкурс «Місіс мама – 2021» (Новини компаній)
Це дуже важливий соціальний проект який дає змогу мамам поринути в інший світ, нагадати собі, що насамперед вони тендітні та ніжні жінки. Всі ми знаємо, що щаслива мама - це щаслива та успішна родина, успішний чоловік та діти!

Купа пелюшок, брудні памперси, цілодобовий марафон між дитячою краваткою та кухнею та неохайний вигляд.
Якщо ви думаєте, що багатодітні матері виглядають лише так, ви помиляєтесь - це довела організаторка першого вінницького конкурсу «Місіс Мама» Вірсавія Богославська, мама трьох дітей.
Я хотіла, аби багатодітна мама перестала бути просто домогосподаркою, вирвати її з родинних буднів, подарувати їм свято, допомогти зрозуміти, що можна приділяти увагу не лише родині, а й собі, коханим.

Для учасниць організатори та спонсори приготували подарунок — у вигляді підготовки до конкурсу: а саме проживання 7 днів під час у мальовничому ГРК «Казка» різноманітні майстер-класи, тренінги, постановки дефіле, фотосесії з створенням повного образу, екскурсії старовинним містом Вінниці та багато іншого.

На гостей конкурсу чекають:

  • цікава концертна програма за участі співаків Володимира Холкина, Віри Майбороди та скрипальки Майї Оніщук,
  • ведучих Дмитра Балюка та Олександра Дзиги.  
  • також феєрверк-шоу,
  • смачний фуршет
  • та  веселі аніматори для дітей.


Організований трансфер для доставки гостей на місце цієї визначної події.

Сторінка конкурсу в Instagram
Квитки можна замовити за номерм:
067 421 61 92.
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення