Концерт гурту "Gerollds"

Концерт гурту "Gerollds"

Всі анонси від: Арт-паб Beef Eater

Концерт гурту "Gerollds" у Вінниці відбудеться 25 березня в Арт-пабі «BEEF EATER».

Київський гурт Gerollds записали новий альбом «Місце під сонцем», реліз якого відбувся 9 лютого. «В минулому житті» команда випустила альбом ще у далекому 2013 році.

Трошки історії гурту від самих учасників:

- Наша музика наповнена життям, гранжовими рифами і бурхливими ритмами року. Група народилась 25 травня 2010 року, саме тоді відбулась перша репетиція. Тоді ми назвались Gerold. З того часу відбулося багато концертів, заходів та фестивалів за нашої участі. В 2013 році випустили однойменний альбом, пісні якого втрапили до ефіру київської радіостанції Джем FM. Довгий час нас було четверо у колективі. В 2016 банду покинув соло гітарист і тоді ми вирішили трохи освіжити назву. Тепер ми Gerollds, і нас троє.

Сьогодні гурт записав новий альбом на студії Bobina records (https://www.facebook.com/bobinarec/), та підписали контракт з MOON про видавництво альбому, реліз якого буде у лютому. Хіт з нового альбому «Місце під сонцем» уже в ротації українських радіостанцій. Місце під сонцем має бути у кожного. Таку ідею Gerollds втілили в життя, записавши нову платівку.

Склад гурту це:

  • Олег Горовий – вокал, гітара,
  • Бородай Вячеслав – барабани,
  • Максим Калініченко – бас гітара.
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення