Концерт гурту "GREEN GREY"

Концерт гурту "GREEN GREY"

Всі анонси від: Арт-паб Beef Eater

В арт пабі Beef Eater 3 грудня відбдуеться концерт гурту "GREEN GREY"!

Виграй квиток на концерт гурту Green Grey!
Умови розіграшу:
 - Підписатись на спільноту
 - Розшарити сторінку концерту собі на стіну або зробити репост запису про конкурс!

Green Grey - феноменальне явище музичної індустрії. Гурт вже більш двадцяти років з кожним своїм альбомом досягають абсолютно унікального і завжди непередбачуваної звучання. Змішуючи непоєднуване - рок і фанк, грандж і тріп-хоп, дабстеп і хардкор - легко і ненав'язливо група створює свій особистий саунд - добре впізнаваний серед відданих шанувальників, але в той же час кожен раз радикально новий.

Green Grey - не просто перші, але і єдині в історії української музики були номіновані на MTV Europe Music Awards в Лондоні і Берліні і першими стали обличчям компанії Pepsi ще в далекому 1996-му. Першими почали виступати з живим діджеєм, використання спецефекти, ві-джеїнг, піротехніку і сценічні трансформації. Їх музичні досягнення можна перераховувати безкінечно, але навіщо? Краще один раз почути, побачити і відчути!

Новий революційний саунд, новий склад, абсолютно нові треки і навіть хіти, вік яких старше, ніж безліч шанувальників групи - теж радикально нові. Ось що чекає вас в арт пабі Beef Eater уже 3 грудня, у суботу.

Вартість квитків: 180-200 грн! 
Замовити квитки можна за телефонами: 093 405 99 00, 096 442 99 00, 063 069 07 45
Сторінка концерту у соцмережах
Також квитки можна купити в Мобі Дік. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення