Концерт грузинського гурту MGZAVREBI

Концерт грузинського гурту MGZAVREBI

Всі анонси від: AURA

Увага! Концерт гурту перенесено за технічними обставинами! Тепер виступ відбудеться в Event Hall AURA.

Вперше у Вінниці на початку весни відбудеться концерт гурту "Mgzavrebi"!

Mgzavrebi - справжня музична родина, велика і гостинна. І їхні твори в повній мірі відображають широту їх доброзичливої та колективної душі. Їх тексти  - це красиві і сонячні пісні, з виразною колоритною мелодикою, в яку вкладено більше, ніж просто творчість.

Мистецтво Mgzavrebi - цілий гармонійний механізм, що складається з неймовірного шарму музикантів, їх безумовного таланту і неосяжного бажання ділитися внутрішнім світом з публікою.
У минулому році Mgzavrebi відзначили своє десятиліття виходом шостого в дискографії групи альбому Iasamani, який вони присвятили "своїм дідусям, бабусям, батькам, а також сім'ям, друзям і слухачам - усім, хто був з групою всі ці десять років".


На концерти до Mgzavrebi приходять за чарами і атмосферою. Тут люди розчиняються в їхніх піснях, розчиняються в їх сонячної грузинської музики, розчиняються в їх голосах, які складаються дивним чином, ну і, звичайно, розчиняються в їх любов і доброту, які вони несуть зі сцени. Втім, секрет колективу відкривається кожному, хто хоча б один раз виявляється на їхньому концерті. Всі вони незабутні, обволікають своєю теплотою і залишають чудове післясмак. Причому абсолютно не важливо, якою мовою в цей момент співають музиканти - російською або грузинською.

На концертах Mgzavrebi немає ніяких кордонів - ні мовних, ні географічних, ні політичних.
А все глядачі в залі - найкращі друзі і дорогі гості.
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення