Курс "Тестування" (QA) - Pointer

Курс "Тестування" (QA) - Pointer

Стати QA-спеціалістом за три місяці та отримати роботу в ІТ-компанії після навчання на курсі “QA (Тестування ПЗ)” — реально.

Pointer відкриває набір групи для кожного:

  • хто вже почав вивчати тестування і хоче далі розвивати свої скіли;
  • хто хоче освоїти нову професію та змінити роботу;
  • хто не тестувальник, але навики тестування потрібні для роботи.

Старт 23 жовтня.

Реєструйся на курс тут: https://pointer.vn.ua/qa

Як усе відбувається:

▪️ 51 год курсу QA — від Євгена Ліцова, Manual QA Senior, 8 років у тестуванні переважно e-commerce та Client\Server model проектів. Досвід роботи із великою розгалуженою командою, використанні різноманітних технологій; спілкування із представниками замовника; розробка стратегії тестування у Agile-командах. Євген знає, як стати справжнім профі у напрямку QA і поділиться своїми лайфхаками зі студентами Pointer:)

▪️ 24 год ІТ English від тренера з досвідом викладання англійської в IT-компаніях — все, щоби ти отримав навики спілкування з замовником, англомовними членами команди; ▪️ співбесіда з технічним спеціалістом та зустріч із рекрутером, написання резюме;

▪️ групи із 12 студентів;

▪️ комфортний коворкінг та зручний графік;

▪️ сертифікат про проходження курсу.

Програма курсу — теорія та практика — тільки важливий матеріал для того, щоби ти освоїв необхідні практичні навики для старту роботи в тестуванні програмного забезпечення.  Кращі студенти отримають можливість потрапити на оплачуване стажування в ІТ-компанію.

Графік занять: вівторок, четвер, 19:00-21:00; англійська — на вихідних.

Вартість: 8 600 грн, за умови реєстрації. Можлива оплата частинами. Кількість місць обмежена: всього 12 +1 безкоштовне місце для людей з обмеженими можливостями. Реєструйся на курс тут: https://pointer.vn.ua/qa

Залишились питання? Телефонуй нам за номером: 063 607 7310, 097 83 772 25

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення