Легенди північної Польщі!

Легенди північної Польщі!

Всі анонси від: Укрвінінтур
Варшава – Гданськ - Сопот – Мальброк – Торунь
29 жовтня – 3 листопада 2016 року
 
29.10
Виїзд з Вінниці . Транзит по території Польщі.
 
 
30.10
  Прибуття до Варшави. Пішохідна оглядова екскурсія "Варшава - місто королів" - чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! "Старе Място" - зачаровує кольоровими будиночками з декоративною скульптурою і розписами; суворо-величні костели, на чолі із найголовнішим і найдавнішим - костелом Святого Яна, колона Сигизмунда ІІІ Вази, палац Радзивилів - діюча резиденція президента республіки Польща.  Краса... Вся ця краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці - Варшавська Сирена. Ночівля в транзитному готелі.
Ночівля в транзитному  готелі.
 
 
31.10
 Сніданок.  Виїзд в Центр з питань освіти і регіонального просування (CEPR) в Шимбарк це чарівне місце і незвичайне, в самому серці Кашуба, біля підніжжя  найбільшого пагорба в Померанії. Тут кожен знайде щось для себе. Тут величезна кількість пам'яток і цікавих програм. У супроводі гіда,  гості можуть відвідати єдиний в світі об'єктів, є м: .. Довга дошка Миру, будинок сибіряка, TOW Бункер "Гріффін Поморський",  Кашубський Світ казки, найбільший концертний рояль світу. Одним з найбільш символічних місць,   є "будинком до гори ногами», користується великою популярністю серед туристів, які перебувають на їх власній шкірі можуть відчути ефект турбулентності лабіринту (8євро).
  Відвідання музея готів  на бурштиновому шляху.Реконструкція  міжнародного бурштинового шляху з періоду римського впливу, є унікальним туристичним і археологічним заходом. Тема бурштинового шляху і торгівлі з провінціями Римської імперії, є важливою частиною культурної спадщини цієї частини Європи і Поморського воєводства. Торгова Факторія, яка включає в себе: Хату Вождя - музейна експозиція, Торговий Цех - це місце зустрічі з живою археологією і реконструкцію. Хати Янтарщіка і Коваля, були задумані як місця з'єднання нових технологій з багатством археологічних пам'яток і краси експонатів бурштину. Результатом цього проекту є надзвичайно цікавий об'єкт, де можна відпочити і дізнатися про життя 2 тисячі років тому. (4 евро)
Поселення в готель. Прогулянка вечірнім Гданськом.    Ночівля
 
 
01.11
Сніданок. Оглядова екскурсія по Гданську – перлині північної Польщі. Колись пруське містечко повністю відбудоване. Попадаючи сюди ти відчуваєш себе і Амстердамі, і в Гамбурзі, і  в Копенгагені. Місто лежить на березі Гданської затоки, при впадінні річки Мотлава у Віслу – де курсють «піратські» кораблі,  найсучасніші пасажирські лайнери,  і  розкішні яхти.  Оглядова екскурсія Гданськом нікого не залишить байдужим і Ви закохаєтесь у це місто. Також Ви відвідаєте місто курорт Сопот – місто музичний фестивалів і послухаєте  найкращий у північній Європі орган у кафедральному соборі в Оливі. 
 У вільний час відвідання музеїв Гданська – за вибором (історичний музей, музей бурштину, національний музей, центральний морський музей, археологічний музей, музей польської пошти,  музей Солідарності  та інші ціна в один з музеїв від 1 до 5 євро)
  Ночівля в готелі.  
 
 
02.11
Сніданок.  Переїзд до Замку Мальброк. Замок Великих магістрів Тевтонського ордену в Мальборку (Марієнбурзі) - не просто замок. Це - найкрасивіший замок Європи, еталон готичного замку, найбільший середньовічний цегляний замок у світі. Ще багато епітетів можна підібрати, можна безкінечно роздивлятися фотографії в інтернеті, читати путівники і чисельні статті про Мальборк. Але поки поки ви самі сюди не приїдете і не побачите все на власні очі, ви не зрозумієте цієї величі. (8евро)
  Переїзд до м. Торунь.  Місто Торунь - унікальний атмосферне середньовічне місто в Польщі, який може зрівнятися за красою і колориту з Брюгге, але, на жаль чи на щастя, не такий відомий.
Географічно Торунь розташований на півночі Польщі, на річці Вісла. Орден тевтонців на цьому місці побудував свою фортецю, а навколо неї виникло нове поселення, яке отримало статус міста в 1233 році і назва Торн (Торунь - після попадання до складу Польщі).
Завдяки своєму розташуванню Торунь, на той момент німецьке місто, швидко набув статусу важливого торгового центру і в XIV столітті вступив в Ганзу (торговий союз міст). Потім Торунь кілька разів переходив під юрисдикції різних держав, від Тевтонського ордена до Польського королівства, від Речі Посполитої до Пруссії, від Пруссії до Німецької Імперії і, потім, від нацистської Німеччини місто Торунь, звільнений Радянською Армією, знову перейшов до Польщі. При цьому місто практично не постраждав під час Другої світової війни.
Зараз стара частина Торуня і її пам'ятки входять до списку ЮНЕСКО. Вона являє собою прекрасний зразок середньовічної архітектури, побудований в стилі цегляної готики. Крім того, в цьому польському місті народився Коперник і саме з Торунем у багатьох асоціюються пряники.
Виїзд до Вінниці
 
 
6
Прибуття до Вінниці орієнтовно о 12.00
 
 
 
 
 
 Вартість туру: 185 евро*
*Оплата приймається у гривнях по комерційному курсу на день оплати.
На  групу  з  10 школярів  - одне місце безкоштовно
У вартість не входить:
• вхідні квитки, факультативні екскурсії.
• візовий збір і оплата візового центру
У вартість входить:
- проїзд автобусом євро класу по всьому маршруту;
-проживання в готелях  3* зі сніданками;
-оглядові екскурсії по Варшаві, Гданську-Сопоті, Торуню;
-страховка;
-бонуси організаторам.
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення