Літня Грузія, морем на море!

Літня Грузія, морем на море!

Отже, ще одну свою мандрівку до Грузії МОРЕМ Бідняжки здійснять у ЧЕРВНІ!) З самого виїзду подорож стане для нас чимось новим і незвіданим, бо шлях до Грузії долатимемо не сушею, а МОРЕМ!)) Для багатьох із нас ця морська подорож стане ПЕРШОЮ! Ми прибудемо до грузинського красеня - міста Батумі, яке називають Лас-Вегасом Чорного моря!
Програма подорожі
П'ятниця 02 червня :
07:00 Збір у карманчику напроти Центрального автовокзалу. Виїзд із Вінниці у напрямку морського порту у місті Чорноморськ. Орієнтовний час в дорозі - 8 годин.
14:00 Приблизний час посадки на паром. Проходження митного та прикордонного контролю.
23:00 Орієнтовний час виходу нашого парому із порту.
Неділя 04 червня :
21:00 Орієнтовний час прибуття до морського порту у місті Поті. Проходження митного та прикордонного контролю. Переїзд до готелю. Поселення.
Вівторок 06 червня :
16:00 Екскурсія та вільний час в Батумі! Зустрічаємось в Батумі біля колеса огляду. Доїзд самостійний!
Четвер 08 червня :
16:00 Екскурсія та вільний час у Ботанічному саду. Зустрічаємось біля входу в ботанічний сад! Доїзд самостійний!
Субота 10 червня :
19:00 Орієнтовний час проходження митного та прикордонного контролю, посадка на паром та вирушаємо додому!) А попереду у нас ще дорога додому - хороша нагода поділитись враженнями, ще раз осягнути пережите та побачене! Та поступово налаштувати себе на робочі будні!))
Понеділок 12 червня :
23:00 Орієнтовний час прибуття у морський порт міста Чорноморськ. Проходження митного та прикордонного контролю. Посадка в автобус. Виїзд додому.
Вівторок 13 червня :
05:00 Орієнтовний час прибуття у Вінницю. Цілувашки, обнімашки, прощашки!)))
Відповідальні:
(096)882-50-33
(093)405-33-43
(096)947-63-10
Коментарі до події (1)
  • Alexandrovna Janna 26 Січня

    Грузія - це чудова країна, зі своїми кліматичними та природними особливостями, географічними чудесами, унікальною кухнею, і що особливо, прекрасними людьми.У всьому цьому хочу  переконатися особисто під час відвідування Грузії. Саме тому , я дуже хочу поїхати у  Грузію ,і отримати мільйон позитивних емоцій !!!
Отримуйте
регулярні оновлення