Мигово - гірськолижний відпочинок, 19-20 грудня

Мигово - гірськолижний відпочинок, 19-20 грудня

Ми знову відправляємось на сімейний відпочинок у прикарпаття. Тут невід’ємною  частиною  активного  зимового  вікенду  є  катання на лижах  та  сноубордах.  Для забезпечення  відмінного гірськолижного відпочинку на ГТК “Мигово” є все необхідне і знаходиться близько, без додаткових витрат грошей та часу. Все для Вашої зручності поблизу, проживаємо біля підйомників, прокату, закладів харчування та льодового майданчику.

Програма подорожі (виїзд з Вінниці): 
19 грудня – Субота
Орієнтовно  до 7.30 – Приїзд в готель. Поселення. Ми будемо проживати в готельному комплексі “Гірський Світанок” та “Саторі”. Фотографії та умови проживання можете переглянути за посиланням migovo.com.ua/accommodation/. Поселення відбудеться в 15.00 (згідно готельних норм). Тому до цього часу нам буде виділенно номер щоб залишити речі та переодягнутись. Заселення можливо і раніше, воно залежить від того чи будуть заброньовані номера до нас, якщо так тоді можна заселитись на 2 години раніше. Ця інформація буде відома по приїзду .

08.30 – 09.00 – Підбір спорядження на прокатах (лижі чи борд, боти, палки, шолом).
09.00 – 18.00 Катаємось! Для любителів нічного катання: траси освітлені!!!

20 грудня – Неділя
09.00 – 18.00 Знову катаємось. Вільний час.
До 12.00 Виселення з готелю здача номерів. По можливості в деяких номерах можна буде залишитись ще на пару годин, але точно це буде відомо по тому чи будуть заброньовані номера після нас. Так як по готельним нормам це уже буде наступна розрахункова доба, у нас буде номер (вказаний організатором) в якому ми зможемо залишити речі до відїзду і продовжити кататись. Не забуваємо вчасно здати прокат щоб встигнути на відправку без затримок.
до 19.30 – Збір біля автобуса, який стоятиме на парковці. Відправка. Прогнозоване повернення додому до 03.00 ночі (21 грудня). Все залежатиме від нашої організованості, стану дороги, та погодніх умов.

Контакти: 0977496084 0639540348 
Детальна інформація та реєстрація на поїздку на сайті

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення