Мигово у лютому

Мигово у лютому

Ми знову вирушаємо у Прикарпаття до ГК Мигово. Тут є все необхідне, тому вам не знадобиться додатково витрачати свій час та гроші. Все поблизу, траси освітлені, потужні системи штучного засніження, траси патрулують професійні рятувальники. Особливостями курорту є безпечність, компактність, доступність по вартості харчування.
Програма подорожі
П'ятниця 17 лютого :
23:45 До 23.45 – Збір на платформі центрального автовокзалу (м.Вінниця вул. Київська 8), там де відправляються рейсові автобуси. Посадка в автобус, Старт 23.45. Просимо нікого не запізнюватись, автобус чекає максимум 15 хв.
Субота 18 лютого :
07:30 Орієнтовно до 7.30 - Приїзд на територію комплекса. Поселення відбудеться в 15.00 (згідно готельних норм). Тому до цього часу нам буде виділенно декілька номерів або спеціальне місце щоб залишити речі та переодягнутись. Заселення можливо і раніше, воно залежить від того чи будуть заброньовані номера до нас, якщо так тоді можна заселитись на 2 години раніше. Ця інформація буде відома по приїзду. Не забудьте паспорти! Паспорт потрібен при поселенні та на прокатах.
З 9.00 підбір спорядження на прокатах (лижі чи борд, боти, палки, шолом). Катаємось! Для любителів вечірнього катання (при необхідній кількості бажаючих): траси освітлені!!!
Неділя 19 лютого :
09:00 - 18:00 Знову катаємось. Вільний час.
До 12.00 виселення з готелю здача номерів. По можливості в деяких номерах можна буде залишитись ще на пару годин, але точно це буде відомо по тому чи будуть заброньовані номера після нас. Так як по готельним нормам це уже буде наступна розрахункова доба, у нас буде номер (вказаний організатором) в якому ми зможемо залишити речі до відїзду і продовжити кататись. Не забуваємо вчасно здати прокат щоб встигнути на відправку без затримок.
19:30 до 19.30 – Збір біля автобуса, який стоятиме на парковці і буде ВІДКРИТИЙ з 18.30. Відправка о 19.30. Прогнозоване повернення додому до 04.00 ночі (20 лютого). Все залежатиме від нашої організованості, стану дороги, та погодніх умов.
Відповідальний: 
(097)749-60-84
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення