Молодіжна ділова зустріч у ресторані

Молодіжна ділова зустріч у ресторані

Всі анонси від: Ресторан "Затишок"

17 липня Співдружність бізнесменів запрошує тебе на безкоштовну ділову вечерю у ресторані, Ми обговоримо найактуальніші теми і поділимося досвідом, формулою успіху у всіх сферах життя!

Ти молодий та амбіційний? Мрієш про світле та успішне майбутнє? Бажаєш сворити міцну та щасливу сім'ю??
Співдружність бізнесменів запрошує ТЕБЕ на зустріч у форматі ділової вечері у ресторані. Ми поділимося з тобою формулою успіху в усіх сферах життя!

На вечерях бізнесмени і просто щасливі люди діляться досвідом як вони проходили свої складні періоди в житті, досягали максимуму і залишаються успішними у ВСІХ сферах життя. Так ми це робимо безкоштовно, та й в цьому є сенс. Практично кожен з нас вперше побував на вечері ділових людей, перш ніж в його житті почалися кардинальні зміни. Ніхто не відчував себе абсолютно щасливим до того як дізнався секрет щастя на вечері. І коли ти то щастя маєш всередині себе, то нереально його тримати і таїти від всіх. Хочеться ділитися ним кожен раз коли є можливість, і не проблема залишити свої справи і приїхати в інше місто і там поділитися своєю історією, не питання оплатити чек за вечерю в ресторані, адже життя людей які приходять на вечерю вперше може змінитися. Що може бути важливіше і прекрасніше

ПРИХОДЬ!
Коли: 17 липня о 19:00
Де: у готельно ресторанний комплекс "ЗАТИШОК" (вул.Валентина Отамановского, 12)
Вхід ВІЛЬНИЙ!

Зареєструватися на захід можна за телефоном або посиланням
ОБІЦЯЄМО: "Ніхто не залишиться голодним" 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення