Пригодницьке фентезі "Мумія"

Рік: 2017
Країна: США
Режисери: Алекс Куртцман    
Студія: Universal Pictures
Жанр: бойовик, пригоди, жахи, фентезі
Вікові обмеження (років): 16
Дистриб’ютор: B&H
В ролях: Том Круз, Софія Бутелла, Аннабелль Волліс, Расселл Кроу, Джейк Джонсон, Кортні Б. Венс, Хавьєр Ботет, Марван Кензарі, Селва Расалінгам, Рез Кемптон.
Тривалість: 01:47

Сюжет: Деяким знахідкам археологів найкраще було б навічно залишатися похованими там, звідки їх витягли. Особливо, якщо ця знахідка Мумія, що прагне загибелі цього світу. Світу, який був нещадний з нею, і тепер повстала мумія готує йому точно таку ж розплату. 
Історія ця почалася тисячоліття тому. Принцеса Аманет, дочка могутнього і величного єгипетського фараона, виявляється похованою в саркофазі. Знаючи, що весь цей світ беззастережно належить по праву тільки їй, Аманет була змушена терпляче чекати своєї години, яка не поспішає наближатися. 
Але ось одного разу цікаві вчені-археологи розкопали стародавню гробницю, де лежала мумія Аманет. Розкопали і навіть спробували перевезти саркофаг з безлюдної пустелі в багатолюдний мегаполіс. Саме тут принцеса-мумія відчула свою силу. Силу, якою вона має намір скористатися, щоб дістати те, що було відібране у неї багато століть назад.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення