На море в Болгарію! 6 днів на Сонячному Березі!

На море в Болгарію! 6 днів на Сонячному Березі!

Дата виїзду: 12 серпня 2015 року.
Термін відпочинку: 12-19 серпня 2015 року.
Тип поїздки: Море
Їдемо на: Неоплан 51 місце
Живемо в: Delta Palace Сонячний Берег.
Вартість туру: 185 EUR 
Адреса офісу: м.Вінниця, вул.Пушкіна, 1 (офіс №8)

Відкриваємо для себе нові горизонти! Їдемо на відпочинок до сонячної Болгарії! Після багатьох підготувань та планувань представляємо подорож до сонячної Болгарії, до цієї, колоритної, привітної та дуже цікавої країни, в самий гарячий період літнього відпочинку!!

Болгарія – це невелика країна, але з винятково багатою природою. Національні парки, заповідні зони, гори, чисте та спокійне море. Це одна з небагатьох країн, де можна відносно бюджетно відпочити та куди нам, українцям просто та дешево відкрити візи.
Заплановано подорож в самий розпал літніх відпусток в середині серпня, коли море найтепліше, а відпочинок найрелаксовіший.

Відпочиваємо у стародавньому місті Несебр, яке засноване ще у античні часи та внесене до спадщини Юнеско. Розташування поряд зі старим містом та найбільшим курортом «Сонячний берег», подалі від транспортних артерій та великих міст.

Готель "Дельта Палас" для нашого відпочинку знаходиться в південній частині курорту Сонячний Берег, недалеко від широчезного піщаного пляжу, відстань до пляжу 200 метрів. 

На території готелю розташовані найрізноманітніші розваги(за додаткову плату) на будь який смак, ось тільки деякі з них:
– джакузі
– масаж
– сауна
– солярій
– фітнес центр
– анімація
– теніс настільний
– тренажерний зал.

Під час поїздки запланована Факультативна екскурсія в Стамбул!

Екскурсія до Стамбулу не є обов’язковою та відбудеться за наявності мінімум 20 учасників.
При нашій кількості 20 чоловік відвідини Стамбулу будуть коштувати 40 євро з людини. При кількості 30 чоловік – 25 євро. При кількості 40 і більше 20 євро.

По дорозі назад планується заїзд до Румунського містечка Бран, де зможемо побачити величний та містичний замок Графа Дракули.

Детальніше ознайомитись з планом поїздки та попередньо забронювати місце  можна на сайті 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення