До Дня Соборності концерт проєкту «Заради майбутнього» у філармонії

До Дня Соборності концерт проєкту «Заради майбутнього» у філармонії

Всі анонси від: Вінницька обласна філармонія

До Дня Соборності України відбудеться другий концерт проєкту «Заради майбутнього»

20 січня, до Дня Соборності України, у Вінницькій обласній філармонії відбудеться другий концерт проєкту «Заради майбутнього» від благодійного фонду «Відкрита музика міста». Для фонду Марії Дідковської є традиційною підтримка саме класичної, академічної музики в Україні та молоді, яка її презентує.

Мета культурної ініціативи «Заради майбутнього» — створити платформу для реалізації молодих талантів української академічної музики. Тож зовсім скоро студенти-музиканти зіграють соло із симфонічним оркестром Вінницької обласної філармонії імені Миколи Леонтовича. Музичним керівником та співініціатором є диригент Андрій Савчук. Саме він працює з солістами та займається програмним наповненням концертів.

Проєкт реалізують у партнерстві з діджитал-виданням JetSetter.ua

Нажаль, воєнний час змушує молодь їхати з України в пошуках нових навчальних закладів і місць для творчої реалізації. Майже 50% студентів творчих вишів сьогодні навчаються онлайн та перебувають поза межами України. Більша частина з них уже паралельно вступила до університетів Європи. Ще частина — готується до вступу.
«Ми стрімко втрачаємо талановиту молодь, наше культурне майбутнє», — зазначає співініціаторка та продюсерка проєкту Олена Савчук.

Тож, підтримаймо творчі сили України, щоб вони залишалися з нами. Приходьте до Вінницької філармонії 20 січня о 17:30

Вартість квитків: 100-150 грн.

Частина коштів, виручених з продажу квитків, буде спрямована на потреби ЗСУ.

Детальна інформація за телефонами (0432)66-13-50, (0432)66-06-9

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення