Новорічна ніч у Львові!!! 3 дні

Новорічна ніч у Львові!!! 3 дні

Всі анонси від: Фора-тур

Новорічна ніч у Львові!!! 31 грудня – 2 січня!

Програма туру:
ДЕНЬ 1-й
Виїзд з Вінниці 31 грудня в 3.00 ночі. Збір біля маг. Чайка (просп. Космонавтів, навпроти кінотеатру Мир).
Прибуваємо орієнтовно о 10:00 у Львів.

10:00 до 13:00 Екскурсія «Вуличками старого Львова». Під час цієї екскурсії ви побуваєте у старому єврейському кварталі, багато цікавих кав'ярень, та заміський комплекс Бернардинського монастиря, почуєте безліч легенд, які з ним пов'язані.
13:30 – 16:30 Прийшов час поїсти чогось смачненького. Відвідуєте кафе, де ви зможете трішки відпочити, пообідати та випити запашної львівської кави.
16:30 – 17:30-  Музей пивоваріння (20 грн з дегустацією, 10 грн без дегустації). Відвідаємо цікавий сучасний музей, де почуєте багато нової та пізнавальної інформації, а також, звісно, сможе продегустувати щойно зварений хмільний напій.
18:00 – поселення готель, підготовка до новорічного банкету. Проводжаємо старий рік з прекрасними емоціями!!!

ДЕНЬ 2-й
13:00 З НОВИМ РОКОМ, дорогі наші мандрівники!! Сьогодні на нас чекають справжні пригоди! Почнемо новий рік з розгадки таємниць, додамо трошки містики та загадки у нашу подорож. 
Нас чекатиме прогулянка підземеллями Львову, кажуть в них можна зустріти давніх жителів Львову, які можуть розповісти багато нового та цікавенького.

17:00 піднімаємось на Замкову гору та колективно запускаємо у небо сотню небесних фонариків з мрією і надією, що цей новий рік здійснить наші бажання та реалізує все задумане!
Ввечері вільний час, прогуляйтесь новорічними вуличками Львову, відчуйте наскільки цікаво та колоритно святкують львів’яни!

ДЕНЬ 3-й
Виселення з готелю і виїзд на екскурсію по замкам Львівщини.
О 11:00 починаємо екскурсію по трьох неймовірно містичних замках Львівщини: Золочівський, Олеський та Підгорецький (вх. квитки в усі замки близько 65 грн).
Старовинні замки Львівщини - гордість краю. 
18:00 – настав час прощатись з чудовим привітним львівським краєм і вирушаємо додому
2:00 – орієнтовний час прибуття

Доплата за одномісне розміщення 150 грн
Сніданки по бажанню 51 грн

Контакти організатора: вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 14, тел.: 097 107 00 02

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення