Оселя зла: Фінальна битва

Зустрічаємо продовження науково-фантастичного фільм-екшну, відзнятий Полом В. С. Андерсоном. Фільм "Фінальна битва" -  це шостий фільм у серії «Оселя зла», де головну роль зіграла голівудська ктриса з україхнським корінням  - Міла Йовович!

Рік: 2016
Країна: Франція, Канада, Німеччина, Австралія
Режисери: Пол У.С Андерсон
Студія: Columbia Pictures - Sony Pictures Studios, Davis-Films
Жанр: бойовик, трилер, жахи, фантастика
Бюджет: 40 млн. дол. США
Прем’єра (в Україні): 16.02.2017
Прем’єра (у світі): 13.12.2016
Тривалість: 106 хв
Вікові обмеження (років): 16
В ролях: Мілла Йовович, Рубі Роуз, Іен Глен, Елі Лартер, Вільям Леві, Шон Робертс, Оуен Мекен, Фрейзер Джеймс, Джун-гі Лі, Лі Равів

Сюжет: Фільм розпочинається з того моменту, де закінчилася попередня частина фільму. Після зради Вескера в Вашингтоні, кінець світу став ще ближче. Зарадити ситуації може лише  Еліс.
Вона планує повернутись у своє рідне місто Раккун-Сіті, звідки все й починалось. Корпорація "Амбрелла" хоче зробити фінальний удар по тим, кому вдалося вижити. Але у них також є антидот, який допоможе вилікувати людство. Для того, щоб дістати його, Еліс збирає всіх, кого тільки може. Остання битва стане найскладнішою для супер-дівчини. Небезпечні люди, величезні монстри і натовп мерців - і це не весь список проблем Еліс. Але тільки вона може врятувати світ від повного знищення.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення