Опера-містерія «Алеко»

Опера-містерія «Алеко»

17 жовтня у Вінницькій обласній філармонії ви зможете насолодитися оперою-містерією "Алеко"!

«Алеко». Опера-містерія. До 220-річчя від дня народження О.С.Пушкіна за оперою С.Рахманінова. За участю солістів Одеської та Вінницької філармоній, оркестрантів, Леонтович-капели та балету Вінницької філармонії.

Виконання опери С. Рахманінова «Алеко» - завжди яскрава, неординарна подія. Концерт приурочено до 220-річчя від Дня народження А. С. Пушкіна, чия поема «Цигани» стала основою для лібрето.

У центрі сюжету - «любовний трикутник», тема актуальна, провокаційна в усі часи та епохи. Дивовижне поєднання слова і музики жваво залучає слухачів в захоплююче оповідання, наповнене пристрастю, емоціями, переживаннями. У фіналі дійства зіштовхуються знайомі і зрозумілі кожному почуття: любов, потяг до свободи, розчарування, крах надій, гіркота зради, біль. По-різному можна реагувати на розв'язку сюжету, але історія неодмінно змусить співпереживати кожному герою!

У концертному виконанні опери «Алеко» неодмінно прозвучать уривки поеми, що не увійшли в лібрето. Художнє слово, авторства геніального поета, моментально перенесе в дивовижну атмосферу, повну протиріч, фатальних пристрастей, звичайних людських бажань і первісного запалу.
Поспішайте побачити і почути красиву, поетичну та емоційну історію про кохання!

Чекаємо вас 17 жовтня о 18:30 в залі Вінницької філармонії!  

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення