П'ятдесят відтінків темряви

П'ятдесят відтінків темряви

Всі анонси від: Кінотеатр ім. Коцюбинського

Спеціально до дня закоханих на великі екрани виходить прем'єра американської еротичної мелодрами режисера Джеймса Фолі "П'ятдесят відтінків темряви". Стрічка є екранізацією однойменного роману і продовженням фільму «П'ятдесят відтінків сірого», відзнятого у 2015 році. 

Рік: 2017
Країна: США
Режисери: Джеймс Фоулі
Студія: Universal Pictures
Жанр: драма, мелодрама
Прем’єра (в Україні): 09.02.2017
Прем’єра (у світі): 07.02.2017
Тривалість: 115 хв
Вікові обмеження (років): 18
В ролях: Дакота Джонсон, Джеймі Дорнан, Тайлер Геклін, Кім Бесінджер, Белла Гіткот, Макс Мартіні, Марша Гей Харден, Ерік Джонсон, Дженніфер Ель, Віктор Расук
Зйомки фільму проходили у Парижі та Ніцці (Франція) ще у 2016 році.

Сюжет: Сіетл. Анастейша Стіл і Крістіан Грей розлучилися. Для обох цей розрив став дуже складним, і кожен переживав це по-своєму. Незабаром буде відкриття фотовиставки Хосе, і, як і планувалося, пара мала піти на неї разом. Зустрівшись на виставці, вони обоє розуміють, що не можуть бути один без одного. Після подій попереднього фільму Анастрейша знає, щостосунки з Крістіаном - це непрості стосунки. Проте він переконує її продовжити зустрічатись, але на її умовах.
Розпочалось ніби все добре, але раптово Анестейша зустрічає колишню Крістіана, Лейлу. Вона неймовірно схожа на Стіл, але має певні психічні проблеми...
Еротика, напруга, пристрасть, суперництво, неймовірні емоції - все це уже на екранах у стрічці «П'ятдесят відтінків сірого»!

Рейтинг: Від кінокритиків продовження історії Анестейші і Крістіна у стрічці «П'ятдесят відтінків сірого» отримали погані відгуки -  (середня оцінка 4,3/10). 
Від пересічних глядачів фільм теж отримав погані відгуки: 4,2/10

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення