Парк "БУКИ" + Межигір'я

Парк "БУКИ" + Межигір'я

Всі анонси від: Фора-тур

Часто нас запитують, чи варто відвідувати "Межигір'я"? Звісно, однозначної відповіді бути не може! Адже це вибір кожного! Якщо ви вмієте абстрагуватись від певних політичних поглядів, тоді Вам неодмінно сподобається надзвичайно красива та доглянута територія парку у Межигір'ї. Дійсно, красиво! Справді, можна гуляти цілісінький день! Масштаби вражають, ніжки втомлюються, тому запасіться гарним настроєм, десятком канапок, м'якеньким покривальцем та гайда з нами!

Програма туру:

06:00 - Збір біля маг. ГРОШ на 600 річчя (на Вишеньці)

09:00 - орієнтовний час прибуття в с. Буки (швиденько снідаємо в автобусі тим, що взяли з собою).

09:00-10:30 - в с. Буки знаходиться величезний сучасний парк (оснований він був зовсім нещодавно одним відомим меценатом). Парк умовно розділений на дві частини – Храмовий комплекс з фонтанами та безпосередньо сам ландшафтний парк. Краєвиди тут просто вражають, а сучасність настільки уміло поєднана з природними надбаннями, що ви обов’язково закохаєтесь у це місце! (вхідний квиток 30 грн)

10:30-11:30 - вільний час для прогулянок парком та фотографування.

11:30 - 14:30 - переїзд у с. Нові Петрівці, де знаходиться славнозвісне Межигір’я

14:30-18:30 - Прибуваємо до резиденції Межигір'я. Заходимо на територію. Гуляємо по парку. Відвідуємо усі "славнозвісні" місця та дивуємось від неймовірного розмаху будівництва та амбіцій однієї людини. Вхідний квиток на територію Межигір’я – 120 грн, діти до 10 років – безкоштовно, діти від 10 до 16 років та студенти і пенсіонери - 50 грн. Екскурсійний супровід 60 грн/особа.

18:30 - збір біля автобусу та виїзд додому.

23:30 - орієнтовний час прибуття.

Гарного відпочинку!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення