Перлини Карпат 22-24 липня

Перлини Карпат 22-24 липня

Всі анонси від: Фора-тур

Карпати - відпочинок, не схожий ні на один інший. З приходом літа гори набувають нового вигляду, краса літньої природи карпатських гір неповторна. Вас очікують килими з гірських квітів, долини покрилися густим трав'яним килимом, прозоре повітря освіжає. Максимально колоритно виглядають середньовічні замки, колиби, річки, озера та водоспади.

Програма туру:
День 1-й

Виїзд з Вінниці 21 липня в 23.50 ночі. Збір біля маг. Чайка (просп. Космонавтів, навпроти кінотеатру Мир).
11:00 орієнтовне прибуття на Верховину, де нас чекають барвисті долини, захоплюючі гірські вершини, ручаї з чистою прозорою водою та чисте гірське повітря.
Спочатку на нас чекає екскурсія музеєм гуцульської магії, де ми матимемо змогу дізнатись про уміння карпатських мольфарів і знахарів розігнати хмари, припинити дощ чи, до прикладу, вилікувати рак настоянкою з гадюки (вх. квиток 20 грн).

Далі відвідаємо музей гуцульського побуту, етнографії та музичних інструментів. Кожна екскурсія — імпровізована, тому навіть кілька разів відвідавши музей, Ви все одно почуєте багато нового і цікавого про життя гуцулів, їхні важкі будні й яскраві свята, гострий гумор і самобутнє мистецтво (вх. квиток 20 грн – дор, 15 грн – дит).

І ще одним не менш цікавим місцем, яке ми відвідаємо буде хата-музей «Тіні забутих предків»(вх. квиток 15 грн – дор, 10 грн – дит).
17:00-18:30 Переїзд на поселення в готель.

День 2-й
9:00 Сніданок (за бажанням, оплачується додатково).
9:30-17:30 Будемо підкорювати гору Хом’як.

З гори Хом'як від побаченого пейзажу захоплює дух. Кілька хвилин просто дивишся на гори і ні про що не думаєш. Взагалі на гори можна дивитися вічно. Відключаєшся від всіх мирських проблем, просто милуєшся красою…

 І щоб простіше пояснити всю "простоту" підйому на Хом'як в теплу пору року скажемо наступне: на вершину сміливо ходять сім'ї з маленькими дітками.

Додатково до всього, з Хом'яка в погожий день проглядається Чорногорський хребет, а з вершини ми спустимося прямо до Женецького водоспаду Гук - одному з наймальовничіших і повноводних водоспадів Карпат (вх. квиток 20 грн – дор, 10 грн – дит).
18:00-19:00 Поверненя в готель та вільний час.

День 3-й
9:30 Виселяємось з готелю.
10:00-15:00 Купаємось, загоряємо, релаксуємо на озері в Буковелі (вх. квиток 45 грн).
15:00-16:00 Переїзд до м.Яремче.
16:00-18:00 Нас чекає екскурсія містечком Яремче, прогулянка до сувенірного ринку та відвідання водоспаду Пробій.
18:00 збір біля автобусу та від’їзд додому.
03:00 орієнтований час прибуття у Вінницю.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення