Пікнік RIA

Пікнік RIA

Ми запрошуємо читачів РІА та 20 хвилин (а це майже всі вінничани:) на Пікнік RIA - відзначити День Народження. Цьогоріч газета RIA святкує свій 26 день народження! Святкуватимемо цілих 2 дні  - 28 та 29 червня біля Вишенського озера!
Згадаємо найцікавіше, поговоримо, поїмо смачненького, подивимось концерт.

І, як завжди, буде 300 подарунків, а найголовішим призом буде путівка до Європи.
Ведучим на цьому заході буде Дмитро Голубєв.

«Пікнік RIA» – це територія друзів, на якій можна смачно поїсти, почерпнути корисної інформації, познайомитися з цікавими людьми та повноцінно відпочити всією родиною.


Також на пікніку RIA вас чекає виступ найдрайвовіших гуртів України - “Фіолет” та “НЕ лізь БО вб`є”.

Гурт Фіолет  -
це гітарна музика, громадянська відповідальність, проникливі тексти і здорові амбіції - ось чотири стовпи, на яких побудована творчість гурту.
Фіолет - це яскраві концертні шоу, сотні турових і фестивальних виступів в Україні та поза її межами. 
Отож на Пікніку RIA слухатимемо найкращу українську музику!

Також у програмі:

  • виступи відомих музичних гуртів та стендаперів України;
  • food-корти;
  • розважальна зона для дітей;
  • батутне містечко;
  • розіграші.

На території Пікніку розташуються декілька зон, н-д, «Коктейлі», «Гаряча зона», «Дитяча зона» і т. д

Другий день «Пікніку RIA» проведемо у більш спокійній атмосфері. Ми готуємо серію корисних лекцій, на яких експерти з різних галузей говоритимуть на важливі для містян теми: бізнес, технології, освіта тощо. Кожен з присутніх матиме змогу долучитися до дискусій та поставити свої запитання спікерам. Також у неформальній обстановці можна буде поспілкуватися з командою редакції газети RIA та сайту 20minut.ua. Тим, хто не схоче слухати лекції, ми запропонуємо порелаксувати під акустичні виступи талановитих молодих виконавців. Або поласувати смачними стравами, які можна буде придбати на території парку

Місце: Вишенське озеро
Дата: 28 - 29 червня
Початок: 11:00 - 23:00
Вхід вільний!


У минулому році ми на Пікніку RIA святкували 25-річницю газети. На честь дня народження було влаштовано великий «Пікнік RIA» з безліччю цікавих подій, смачних страв та приємних сюрпризів. На сцені виступали відомі рок-гурти, актори і танцювальні колективи. Поза сценою присутніх розважали аніматори, проходили майстер-класи та проводився розіграш лотереї.
Пригадати, як це було минулого року можна переглянувши відео:

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення