Подорож до Львова+замки Львівщини

Подорож до Львова+замки Львівщини

Всі анонси від: Фора-тур

Під час поїздки на Вас чекатимуть величні пам'ятки архітектури, прекрасні замки та ідеальні вулиці міст, чаруючі музеї та підземелля...Безліч смачненького та корисного у славному м. Луцьк...та невідкритті таємниці у замку Любарта, які ми спробуєм відгадати!

Програма туру:
ДЕНЬ 1-й Виїзд з Вінниці о 6:00 ранку біля маг. ГРОШ на 600-річчя /на Вишеньці/
 - З 12:00 до 17:00 - екскурсії в Золочівському, Підгорецькому та Олеському замках. Старовинні замки Львівщини - гордість краю. Побудовані при магнатах і королях Речі Посполитої, ці замки не раз опинялися в центрі кровопролитних і вирішальних подій в історії. У замках Львівщини поєднуються середньовічні фортифікаційні традиції з традиційними донжонами і традиціями Нового часу (голландська система фортифікацій). Багато замків, збудовані та перебудовані в епоху Ренесансу, несуть в архітектурі риси Відродження, бароко, маньєризму. Замки були багаті інтер'єрами і колекціями картин, зброї, книг. Зараз у багатьох замках розгорнуті музейні експозиції.

 - 17:00-19:00 - переїзд та поселення у готель в м. Дубно.
 
 ДЕНЬ 2 –й 08:00 - сніданок та виселення з готелю.
 - 08:30-10:00 - Екскурсія по величезній оборонній споруді – Дубенському замку, відвідуємо безліч цікавих експозицій, які точно не залишать вас байдужими та вразять своїми експонатами.
 - 10:00-11:30 -форт з примарами, загадковими легендами, наповнений водночас містикою та страхом! Заінтриговані? Все це ми побачимо на власні очі - спустившись до підземель Тараканового форту (прихопіть з собою ліхтарики та теплий верхній одяг).
 - 11:30-13:00 - переїзд до Луцька.
 -  13:00-15:00 – вільний час для обіду
 - 15:00-18:00 – оглядова екскурсія по місту Луцьк та відвідування відомого та одного з найкрасивіших замків Волині - замку Любарта.
 -  18:00 – збір біля автобуса та виїзд додому.
 - 23:00 – орієнтовне прибуття додому.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення