Подорож до новорічного Музею Казок, «Рiздвяна казка», «Вартові Мрій» – Новорічне 3D шоу

Подорож до новорічного Музею Казок, «Рiздвяна казка», «Вартові Мрій» – Новорічне 3D шоу

Різдво – найдивовижніше і найулюбленіше свято в усьому світі. Одразу після Великого Свята ми відправимось з Вами у «Рiздвяну казку». Вона знаходиться у Музеї казок - театралізованому фестивалі, на якому діти стають рівноправними учасниками дійства, що відбувається посеред чудових реалістичних декорацій.
Також на нас очікує чудова високотехнологічна казка "Вартові мрій" - наймасштабніше на сьогоднішній день позаефірне 3D шоу від телеканалу СТБ для дорослих та дітей. Долучайтесь всією родиною у цю казкову подорож, та подаруйте собі святковий настрій.

Програма подорожі (виїзд з Вінниці): 
8 січня – П’ятниця
До 07.00 – Збір у карманчику центрального автовокзалу, там де відправляються автобуси на моря. Посадка в автобус, Старт. Просимо нікого не запізнюватись, автобус чекає максимум 15 хв.
11.30 – 12.00 Приїзд за адресою: вул. Академіка Глушкова 1, ВДНГ (7 павільйон), поряд станція метро  “Виставковий центр”. Колективно пересідаємо на метро та прямуємо до станції метро “Лісова” (вул Біломорська 1, Арт-завод “Платформа”, ЦТ “Даринок”). Автобус буде на місці де ми його залишимо, до відправки.
13.00 – 14.30 – Відвідання Новорічного музею казок. Після музею відправляємось у початкову точку, де ми залишили автобус. Саме тут відбудеться 3D шоу “Вартові мрій”. Не спізнюйтесь. Адже початок 16.00 (тривалість 1,5 години).
до 18.30 – Збір біля автобуса. Відправка в 18.30. Орієнтовне повернення додому до 23.30 (9 січня). Все залежатиме від нашої організованості, стану дороги, та погодніх умов.

При участі у подорожі 20-35 осіб доведеться доплатити, дозбір становитиме 40-30 грн. Поїздка відбудеться, якщо назбирається достатня і необхідна кількість учасників, тому запрошуйте друзів щоб було дешевше.

Орг. збір включає:
• проїзд комфортабельним автобусом;
• вхідний квиток у Новорічний музей казок при його замовленні (додатково 210 грн.);
• страховка на перевезення;
• організаційний супровід до, під час, та після подорожі;
• податки;
• 10 грн. допомога учасникам АТО.

Додаткові витрати: 
• вхідний квиток на 3D шоу Вартові Мрій (від 250 до 650 грн.);
• харчуваня;
• особисті витрати.

Відповідальний організатор: Отс Дмитро (097) 749 60 84  та (063) 954 03 48 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення