"Попи, мєнти, бабло, баби" - вистава у стилі «треш»

"Попи, мєнти, бабло, баби" - вистава у стилі «треш»

Всі анонси від: Будинок офіцерів

Корупція, брехня та українська сучасність. Виставу під назвою "Попи, менти,бабло, баби" презентуватимуть актори «Дикого театру» у Вінниці, 28 вересня. 
Саркастична вистава у стилі «треш» від режисера Максима Голенко і Дикого театру – це тарантинівський екшн з українським темпераментом, це непередбачуваний сюжет і невиправдана жорстокість, та перш за все це пошук відповіді «Як далеко можна завести людину жага до багатства?» 

Сюжет вистави: Жив-був собі один чоловік. Жив, їв, вдавився і помер. Та чоловік той був не простим, і залишив по собі красуню-дружину, цілу купу грошей і владу, десь, наприклад, у Вінниці... А у вдови були брати: один піп, а другий мєнт. І позаздрили вони сестрі, і вирішили її статки відібрати... 

Ви будете дивитись і не вірити очам, ви будете слухати, і не вірити вухам, і вам захочеться піти та ви не зможете відірватися від сюжету, і складно буде повірити, що все це можливо в театрі. Та у «Дикому театрі» можливо все! 
У виставі є сцени сексу, насилля, тютюнопаління.
Особам до 18 років - перегляд не рекомендований!


Вистава йде українською мовою.
Тривалість: 2 год 20 хв.
Автор: Віктор Понізов за мотивами п’єси Джона Вебстера "Герцогиня Амальфі"
Режисер: Максим Голенко
Художник: Федір Александрович
Художник по костюмах: Данііла Колот
Композитор: Дмитро Данов
Головний адміністратор, асистент по акторах – Любов Скірко
Продюсер: Ярослава Кравченко
Акторський склад: Олег Примогенов, Андрій Кронглевский, Оксана Борбат, Олексій Жмурко, Євген Ковальчук, Дмитро Вовчук, Людмила Русланова, Володимир Кравчук, Дмитро Олійник, Юлія Гапчук та інші

Вартість квитків: 150-350 грн
Початок: 19:00 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення