Прем'єра молодіжної комедії у театрі до Дня Святого Валентина

Прем'єра молодіжної комедії у театрі до Дня Святого Валентина

У Вінницькому театрі прем’єра! До дня закоханих актори театру та художній керівник Віталій Селезньов запрошує переглянути виставу про найпереможніше у світі почуття.  Це вистава «Адам одружується з Євою» за п’єсою німецького драматурга Руді Штраля. Вінничани зможуть побачити комедію на малій сцені театру 12, 14, 20 та 25 лютого.
«Я шукав саме таку  постановку, щиру, людяну, молоду. Це вистава про кохання, про побудову сім’ї молодими людьми, які бажають одружитись. За задумом драматурга у п’єсі відбувається суд не по розлученню, а по одруженню. Як витримають цей суд молоді пари глядач побачить сам», – говорить головний режисер театру. 
Ця п’єса популярна у Німеччині, але в Україні ставиться вперше. У головних жіночих ролях задіяні студентки другого та третього курсу Вінницького училища культури і мистецтв ім. М. Д. Леонтовича Марія Левченко та Аліса Шупік. Спочатку виставу планували поставити на великій сцені, але оскільки мала сцена передбачає більш щире та невимушене спілкування актора та глядача, комедію «Адам одружується з Євою» перенесли туди.
Початок вистави «Адам одружується з Євою» 12, 14, 20 та 24 лютого о 18.00. Квитки можна придбати у касі театру. Довідки за телефонами 67-09-07, 56-20-36, 067 537 41 72, 067 430 69 46.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення