Prof IT Day

Prof IT Day

17 листопада 2018 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Молодіжний центр працевлаштування" проводить захід “PROFIT DAY".

Для кого  “Prof IT Day”?

Компанії тут мають нагоду знайти собі фахівців. Навчальні заклади, які готують спеціалістів — презентувати себе та запросити потенційних абітурієнтів. А молодь – більше дізнатися про професії в ІТ, отримати актуальну інформацію про цей ринок або спробувати працевлаштуватись.  У роботодавців є можливість познайомиться з тобою, так як і у тебе - знайти перспективну сучасну роботу. Тому не забудь своє резюме, адже ти зможеш подати  його у компанію своєї мрії і отримати одразу зворотній зв’язок та консультацію.

А що там буде?

Будуть проводитись презентації передових ІТ-компаній та курсів для молоді. Але це не все! Представники компаній-учасників презентують  актуальну інформацію про свої підприємства, відкриті вакансії та кар'єрні можливості. Круті безкоштовні майстер-класи, семінари-практикуми, бесіди від професійних IT-спеціалістів, людей які працюють і знають, що є популярним на сьогодні і все це за один день.

Чому мені варто прийти?

Ти, напевно, чув приказку про те, що життя змінюється за один день, зміни і ти його! У кожного є однакові шанси, взяти своє життя в руки і стати професіоналом. Приходь на “Prof IT Day” та знайди свій шлях.

Участь можуть прийняти усі бажаючі!
Адреса: м. Вінниця, вул. Київська, 50/1, готель "Оптіма"
Попередня реєстрація: https://profitday.info/upcomingevents?id=197
Додаткова інформація: 067-431-19-21
Ціна: безкоштовно
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення