Радомишль + Ягідний фестиваль!

Радомишль + Ягідний фестиваль!

Всі анонси від: Love Travel
Вінниця-Радомишль-Костівці-Вінниця
05.30 – Збір на Майдані Незажності. 06.00 – виїзд з Вінниці.
10.00 Приїзд до Радомишля. 
Замок Радомишль зберігає єдину в світі колекцію домашньої ікони, яка нараховує більш, ніж 5000 експонатів. Дивовижні, кольорові, милі, незвичайні ікони, які писали люди, не враховуючи канони. В історико-культурному комплексі «Замок Радомишль» повністю збережені природні ландшафти та відновлені автентичні інтер'єри XVIІ-ХІХ століть. Замок знаходиться між двох водоспадів в парку зі скульптурами ХVІІ- ХVІІІ ст. Парк складається з декількох островів з'єднаних містками. Екскурсія в Радомишль також включає в себе відвідування папірні, де виготовляють папір за старовинними рецептами Києво-Печерської Лаври. Весь процес Ви зможете побачити своїми очима.
Обід (75 грн.)
Переїзд в с. Костівці (Житомирська обл.), де відбудеться ягідній фестиваль «Брусвяна». Представляє кращі зразки ягідних культур регіону. Тут відвідувачі можуть на власні очі переконається в якості як лохини, так і малини або інших ягід, вирощуваних в розсаднику.
В рамках даного Фестивалю відбудеться Конкурс опудал, учасники якого будуть змагатися у виготовленні лякав з мішків, соломи, гарбузів і старих капелюхів. У дні проведення фестивалю можна придбати будь-який посадковий матеріал зі знижкою 40%, а також придбати ягоди лохини за акційною ціною - 50 грн / кг.
У програмі ягідного фестивалю "Брусвяна":
- Екскурсії по ягідним полях
- Ярмарок з грядки
- Захоплююча програма для дітей
- Відкрите літнє кафе
- Майстер-класи і семінари
- Конкурс опудал
19.00 – Виїзд до Вінниці

Зателефонуйте:

067 217 20 89
063 306 49 82

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення